Compleet verzorgde Yoga vakanties - jaaraanbod

Laat je meevoeren naar een oase van innerlijke rust en herstel je balans tijdens onze inspirerende yogavakanties. Ontdek adembenemende locaties, begeleid door experts, geniet van gezonde vegetarische maaltijden en ervaar diepgaande ontspanning. Bekijk nu ons actuele aanbod en geef jezelf het ultieme cadeau van een yogareis!

Yogavakantie Winterberg bij leefgemeenschap Savita

Ontdek een oase van rust en vernieuwing en trakteer jezelf op een verkwikkende yogavakantie in Winterberg, bij de inspirerende leefgemeenschap Savita! Geniet van de prachtige natuur, de zuivere lucht en de serene sfeer die bijdraagt aan de yogabeoefening en mindfulness. Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijke yogavakantie vol ontspanning en vernieuwde energie!

17 tm 23 september 2023 €745,- privékamer (VOL)

Yogavakantie Corfu - zon, zee, yoga & meditatie in Griekenland

Beleef de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze villa bij de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes, van de zon, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Ontmoet de vriendelijke bewoners van Corfu en kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

 23 - 30 sept en 30 sept - 7 okt '23 va. €995,- 

Yogavakantie in de Ardennen. Nieuwe locatie met Sauna!

Welkom in ons prachtig gerenoveerde luxe vakantiehuis, compleet met een binnenzwembad, een ontspannende sauna en een panoramisch uitzicht dat je zal betoveren. Laat jezelf onderdompelen in ons vitaliserende programma, waar ontspanning, verbinding, vitaliteit en genieten samenkomen. Proef de verrukkelijke smaken van ons heerlijke en gezonde vegetarische menu, dat met zorg is samengesteld om jouw welzijn te bevorderen. Aarzel niet langer en reserveer nu jouw plek voor deze buitengewone week!

30 mrt tm 6 april ´24 Va. €995,-

Yogavakantie in Jávea - onbekend Spanje

Ontspan aan de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Berg Montgó. Welkom in oost Spanje voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze luxe Hacienda aan de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes door onbekende groene oases, een sfeervolle antiekmarkt, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

11 tm 18 en 18 tm 25 mei 2024, vanaf 940,- 

Yogavakantie Corfu - Griekenland op z'n mooist

Beleef de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze villa aan de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes, van de zon, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

voorjaar 2024, vanaf 995,-

Yoga Healthweek in de Ardennen jongvolwassenen-special

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geef jezelf de ultieme verwennerij met een Yoga Healthweek in de prachtige Ardennen, speciaal ontworpen voor mensen in hun 20's en 30's. Bereid je voor op een uniek vitaliserend programma, waarin ontspanning, verbinding, opladen en genieten centraal staan. Aarzel niet langer en reserveer nu jouw plek in ons luxe landhuis voor deze buitengewone week!

02 tm 09 Juli en 09 tm 16 Aug 2024 Va. €695,-

Yoga Healthweek in de Ardennen Zomervakantie-special

Betreed een wereld van pure gezondheid, gelegen te midden van de prachtige natuur in de Ardennen. Stap binnen in ons luxe landhuis, omgeven door een zonneweide en een rustgevend riviertje. Hier wacht een vitaliserend programma op jou, waarin ontspanning, verbinding, vitaliteit en genieten samenkomen. Reserveer nu en maak je klaar voor een yogavakantie vol ontspanning en vernieuwde energie!

19 t/m 26 juli 2024 Va. €695,-

Yogavakantie Achterhoek - Nederland op z'n mooist

Ervaar deze unieke week met yoga en mindfulness, in een luxe boerderij 4 km vanaf het centrum van Lochem. We bieden een grote yogazaal met vloerverwarming, privé kamers met eigen badkamer en op het terrein een reusachtige steencirkel en een labyrint. De yoga en mediatie versterken je bewustzijn, geven kracht en kalmte, ze vitaliseren en verblijden. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

 najaar 2024 

Meld je aan!