Compleet verzorgde Yoga vakanties

Yogavakantie in Jávea - onbekend Spanje

Ontspan aan de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Berg Montgó. Welkom in oost Spanje voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze luxe Hacienda aan de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes door onbekende groene oases, een sfeervolle antiekmarkt, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

19 t/m 26 april  2023, vanaf 940,- (Vol)

Yogavakantie Corfu - Griekenland op z'n mooist

Beleef de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze villa aan de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes, van de zon, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

13 t/m 20 en 20 t/m 27 mei  2023, vanaf 995,-

(Nog 6 plekken vrij)

Yogavakantie Winterberg bij leefgemeenschap Savita

Ervaar deze bijzondere week met yoga en mindfulness, in leefgemeenschap Savita 10 km vanaf Winterberg in Duitsland. Boek een eenvoudige privé kamer met eigen badkamer voor een zeer vriendelijke prijs. Geniet van de stilte en de natuur in Sauerland. Naast yoga en mediatie doen we mooie hikes, bezoeken we de Hochheide en relax je in de natuur of bij de zwemplas. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

11 tm 17 juni 2023  €745,- privékamer 

Yoga Healthweek in de Ardennen jongvolwassenen-special

Speciaal voor 20-ers en 30-ers. Welkom in ons luxe landhuis midden in de fraaie natuur. We bieden een uniek vitaliserend programma. Je gaat ontspannen, verbinden, opladen en genieten. Heerlijk en gezond vegetarisch eten is Inclusief. Slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht. Kom thuis met een glimlach en meer innerlijke vrede. Reserveer nu je plek.

21 tm 28 juli en 28 juli tm 4 aug 2023 Va. €695,-

Yoga Healthweek in de Ardennen Zomervakantie-special

Welkom in ons luxe landhuis met zonneweide en riviertje midden in de fraaie natuur. We hebben een vitaliserend programma. Je gaat hier ontspannen, verbinden, vitaliseren en genieten. Heerlijk en gezond vegetarisch eten is inclusief. Slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht. Kom thuis met een glimlach en meer innerlijke vrede.

4 tm 11 aug en 11 tm 18 aug 2023 Va. €695,-

Yogavakantie in de Ardennen. Nieuwe locatie met Sauna!

Welkom in het nieuwe gerenoveerd vakantiehuis met binnenzwembad, sauna en prachtig vergezicht midden in de fraaie natuur. We hebben een vitaliserend programma. Je gaat hier ontspannen, verbinden, vitaliseren en genieten. Heerlijk en gezond vegetarisch eten is inclusief. Slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht. Kom thuis met een glimlach en meer innerlijke vrede.

1 t/m 8 september Va. €995,-

Yogavakantie Corfu - zon, zee, yoga & meditatie in Griekenland

Beleef de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze villa bij de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes, van de zon, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Ontmoet de vriendelijke bewoners van Corfu en kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

 23 - 30 sept en 30/9 - 7 okt '23 va. €995,- 

Yogavakantie Achterhoek - Nederland op z'n mooist

Ervaar deze unieke week met yoga en mindfulness, in een luxe boerderij 4 km vanaf het centrum van Lochem. We bieden een grote yogazaal met vloerverwarming, privé kamers met eigen badkamer en op het terrein een reusachtige steencirkel en een labyrint. De yoga en mediatie versterken je bewustzijn, geven kracht en kalmte, ze vitaliseren en verblijden. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

 najaar 2024