Compleet verzorgde yoga vakanties - jaaraanbod

Laat je meevoeren naar een oase van innerlijke rust en herstel je balans tijdens onze inspirerende yogavakanties. Ontdek adembenemende locaties, begeleid door experts, geniet van gezonde vegetarische maaltijden en ervaar diepgaande ontspanning. Bekijk nu ons actuele aanbod en geef jezelf het ultieme cadeau van een yogareis!

Yoga week in de Ardennen: verstilling & klank

Stap binnen in ons luxe landhuis, omgeven door een zonneweide en een rustgevend riviertje. Hier wacht een vitaliserend programma op jou, waarin ontspanning, verbinding en genieten samenkomen. Uniek in het programma is de dag die we volledig in stilte doorbrengen. Daarnaast nodigt deze yoga vakantie je ook uit om te ontdekken welke rol klank en geluid hebben in je beoefening van yoga. Reserveer nu één van de laatste kamers!

19 t/m 26 juli 2024, vanaf €695,-
(Vol)

Yoga vakantie comfort en relax in de Ardennen. Luxe locatie met sauna!

Heb jij zin in een ontspannen week waarin je jezelf onderdompelt in yoga, meditatie en andere activiteiten die het welzijn verbeteren? Deze week is dan precies wat je zoekt! We hebben een programma opgesteld dat jou doet opladen en toegankelijk is voor alle niveaus. Je komt in de groene Ardennen samen met gelijkgestemden die willen genieten van een week vakantie in combinatie met diepgang en zingeving. 

             26 juli t/m 2 augustus 2024, vanaf €1250,-
             (Nog 1 plek vrij)

Yoga Healthweek in de Ardennen jongvolwassenen-special

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geef jezelf de ultieme verwennerij met een Yoga Healthweek in de prachtige Ardennen, speciaal ontworpen voor mensen in hun 20's en 30's. Bereid je voor op een uniek vitaliserend programma, waarin ontspanning, verbinding, opladen en genieten centraal staan. Aarzel niet langer en reserveer nu jouw plek in ons luxe landhuis voor deze buitengewone week!

2 t/m 9 en 9 t/m 16 augustus 2024, vanaf €695,-
(Laatste plekken vrij)

Yogavakantie in Jávea, Spanje - Relax & restore

Ontspan aan de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige berg Montgó. Welkom in Spanje voor een zonnige week met yoga/meditatie, in onze luxe hacienda aan de Middellandse Zee. Naast yoga ga je genieten van hikes door groene oases, een uitstapje naar Valencia, het zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Kom uitgerust en opgeladen weer thuis. 

21 t/m 28 september 2024, vanaf €1195,- 

Yogavakantie in Tenerife. Prachtig yogaplatform

Voel je welkom in onze ecologisch yoga centrum, compleet met een zwembad, moestuin en een panoramisch uitzicht dat je zal betoveren. Laat jezelf onderdompelen in ons vitaliserende programma, waar yoga, meditatie ontspanning, verbinding, vitaliteit en genieten samenkomen. Proef de verrukkelijke smaken van ons heerlijke en gezonde vegetarische menu. Aarzel niet en reserveer nu jouw plek voor een topvakantie!

             21 t/m 28 februari 2025, vanaf €990,- incl eten en auto

Yogavakantie in Jávea - onbekend Spanje

Ontspan aan de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Berg Montgó. Welkom in oost Spanje voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze luxe locatie aan zee. Naast yoga geniet je van mooie hikes door groene oases, een antiekmarkt, het fijne zwembad en het smaakvolle vegetarische eten. Kom energiek en opgeladen weer thuis!

 mei 2025, vanaf €1350,- 

Yoga verdiepingsweek Winterberg bij leefgemeenschap Savita

Ontdek een oase van rust en trakteer jezelf op een verdiepende yogavakantie vlakbij Winterberg (Duitsland), bij de Nederlandse leefgemeenschap Savita! Geniet van de prachtige natuur en de serene sfeer die bijdraagt aan de yogabeoefening en mindfulness gegeven door Michiel en Zarèh. Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijke yogavakantie vol ontspanning en vernieuwde energie! 

1 t/m 7 september 2024, €745,- privékamer
(nog 1 plek vrij)

Yogavakantie in de Ardennen. Luxe locatie met sauna!

Voel je welkom in ons luxe vakantiehuis, compleet met een binnenzwembad, sauna en een panoramisch uitzicht dat je zal betoveren. Laat jezelf onderdompelen in ons vitaliserende programma, waar yoga, meditatie ontspanning, verbinding, vitaliteit en genieten samenkomen. Proef de verrukkelijke smaken van ons heerlijke en gezonde vegetarische menu. Aarzel niet en reserveer nu jouw plek voor een topvakantie!

             25 oktober t/m 1 november 2024, vanaf €945,-

Yogavakantie in de Ardennen. Luxe locatie met sauna!

Voel je welkom in ons luxe vakantiehuis, compleet met een binnenzwembad, sauna en een panoramisch uitzicht dat je zal betoveren. Laat jezelf onderdompelen in ons vitaliserende programma, waar yoga, meditatie ontspanning, verbinding, vitaliteit en genieten samenkomen. Proef de verrukkelijke smaken van ons heerlijke en gezonde vegetarische menu. Aarzel niet en reserveer nu jouw plek voor een topvakantie!

             21 t/m 28 maart 2025, vanaf €995,-

Yoga vakantie Ardennen - De week van compassie

Wees welkom op deze inspirerende en verdiepende yoga vakantie, te midden van de prachtige natuur in de Ardennen. Stap binnen in ons luxe landhuis, omgeven door een zonneweide en een rustgevend riviertje. Hier wacht een vitaliserend programma op jou, waarin ontspanning, verbinding met jezelf en anderen en genieten samenkomen. Reserveer nu en maak je klaar voor een yoga vakantie vol ontspanning en vernieuwde energie!

 21 t/m 28 juni 2024, vanaf €695,-
(Nog 4 plekken vrij)

Meld je aan!