Yogavakantie Ardennen voor sportieve Twintigers en Dertigers

 

Alles inclusief

Optimaal vitaal leven

Kom in je kracht

Yogaweek Ardennen 

Als Twintiger of Dertiger heb je vaak een levendig maar druk en ambitieus bestaan. Misschien herken je dat het in een druk leven lastiger is rustmomenten voor jezelf te creëren, te voelen waar jij nu eigenlijk energie van krijgt en behoefte aan hebt. 

Gun jezelf het cadeau om een week lang echt optimaal vitaal te leven. Tijd voor jezelf en nieuwe inspiratie uit meditatie, yoga, sporten en de natuur op een plezierige en ontspannen wijze. Deze vakantie vind plaats in de prachtige groene Ardennen en we verblijven in een sfeervol landhuis met een hoop ruimte en natuur om ons heen. 

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten, voor een voedend en inspirerend dagprogramma met een goede balans tussen activiteit, diepgang en ontspanning met gelijkgestemden. Je wordt uitgenodigd om goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak van je leven, waardoor je veel fitter en met een glimlach weer naar huis gaat. Wij hebben er al zin in! 

Er is een uniek programma samengesteld voor sportieve Twintigers en Dertigers. Het uiteenlopende yoga en meditatie programma inclusief stiltedag is nog niet alles. Met dagelijks een sportieve en/of speelse activiteit wordt deze week meer dan een yogavakantie. Ga als volwassen kind helemaal op in ouderwetse gymles, kom in verbinding met fysieke en mentale teamchallenges, bouw op elkaar met een sessie acroyoga voor beginners, laadt op met speelse energizers en leef je uit in de buddy bootcamp. Afhankelijk van je eigen interesses en energie kun je deelnemen aan avontuurlijke activiteiten waar de Ardennen bekend om staan; rotsklimmen, abseilen en hiken. Het weekprogramma wordt compleet gemaakt door interactieve workshops geluk, hardlopen en gezond koken.

Deze week is geschikt voor beginners en iets meer gevorderde yogi's. Dompel je een week lang onder in het leven waar jij van houdt!

Overzicht

Ardennen

Luxe Landhuis midden in de natuur 

7 overnachtingen

Max. 16 deelnemers.

Week 1: vrijdag 9 t/m 16 augustus 2019 
Week 2: vrijdag 16 t/m 23 augustus 2019

Alles inclusief

Vanaf 645,- 

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

''Wow, dit was een week genieten van ontspanning en bewustwording, gezelligheid en inspiratie van elkaar, en ook nog eens lekker en gezond eten. Dank je wel en ga zo door!" Elly

Waarom kiezen voor deze vakantie?

Zou het niet super zijn?
Een week lang optimaal vitaal te leven. Door beweging uit je hoofd te komen en in je lijf door de meditatie, yoga en verschillende outdoor sport & hike activiteiten. Voel je na een week inspanning, ontspanning en plezier fysiek en mentaal sterk. Ga met een grote glimlach weer naar huis!

Herken je dit?

 • Als twintiger of dertiger heb je hoge verwachtingen van jezelf.
 • Je voelt je vaker moe, terwijl je van nature veel energie hebt.
 • Je wilt graag leven vanuit jou kracht en vindt verbinding met anderen heel belangrijk.

Grote kans dat je het soms moeilijk vindt om..

 • Je gedachtewereld niet de regie te laten nemen in je leven.
 • Je energie op peil te houden
 • Gevoelens van stress en drukte te managen.
 • Goed te voelen waar je energie van krijgt en wat je eigen behoeften zijn.

Kom in je kracht
We doen tijdens de yogavakantie krachtige oefeningen op het gebied van;

 • Kracht & Conditie opbouwen
 • Meditatie & Yoga op een milde en liefdevolle wijze
 • Plezier en Belevenis in outdoor Sport en Spel
 • Stiltedag: ervaren welke interne en externe krachten jou gelukkig maken
 • De kans dat je daardoor veel fitter en helderder naar huis gaat is 100%.

Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als:

 • Energie balans in een druk leven
 • Yoga
 • Bewegen
 • Sporten
 • Verbinding
 • Geluk
 • Mild zijn voor jezelf en anderen

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Terugkijkend op de eerste jaren dan zie ik dat we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie enorm zijn gegroeid. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Informatie

De begeleiders
Verblijf in een 18e eeuws landhuis
Dagprogramma
Inhoud workshops
Omgeving
Eten en drinken
Voor wie?

Alles inclusief

7 overnachtingen in een privé- of gedeelde kamer.

yogalessen / begeleide meditatie sessies.

Alle heerlijke maaltijden.

Onbeperkt thee en fruit.

Nature hikes.

Kookworkshop.

Stiltedag.

Bootcamp.

Zwembad.

Prijzen / Data / Opties

Prijs en keuze kamer
Augustus 2019
Betaling
Vervoer

Boek veilig met onze unieke garanties:

 • Tot 7 dagen na boeking kosteloos annuleren.
 • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
 • Veel yogavakantie aanbieders zijn niet aan gesloten bij een garantiefonds. Zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Alleen aanbieders die hun zaken goed op orde hebben kunnen zich aansluiten bij een garantiefonds. Wij zijn aangesloten bij GGTO.
 • Milieu garantie
  Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom kopen we voor onze vakanties in Griekenland of Spanje een compensatie voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen voor zo’n 25,- voor een retour ticket. 

Recensie:

''Ik dacht aan een weekje rust en wat yoga op een mooie plek maar het heeft me veel meer gebracht dan dat! Michiel leerde mij oefenen in opmerkzaamheid op een heel prettige manier. Beseffen dat goed voor jezelf zorgen belangrijker is dan willen presteren!  Allemaal zeer verhelderend en heel fijn om dit in een ongedwongen sfeer en fijne groep mensen te mogen meemaken.

Ontzettend bedankt nogmaals voor de inspiratie!''
Lieve groet, Jolanda

Terug naar boven