Yoga retreat Ardennen voor twintigers en dertigers

Vertrek garantie

Optimaal vitaal leven

Reis per trein of auto

Tot 7 dagen na boeken kosteloos te annuleren

Als twintiger of dertiger heb je vaak een levendig, druk en ambitieus bestaan. Soms zelfs wat te druk, waardoor de balans tussen inspanning en ontspanning zoek raakt. Vind in deze unieke week je diepe ontspanning terug en laad jezelf op aan de energieke activiteiten.

Gun jezelf het cadeau om een week lang echt optimaal vitaal te leven. Tijd voor jezelf en nieuwe inspiratie uit meditatie, yoga, sporten en de natuur. 

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten en een leuke groep gelijkgestemden. Je wordt uitgenodigd om goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak van je leven, waardoor je veel fitter en met een glimlach weer naar huis gaat. Wij hebben er al zin in! 

We bieden een uniek voedend en inspirerend programma samengesteld voor twintigers en dertigers. Alle activiteiten zijn optioneel, kies gewoon wat jij leuk vindt. Dit is dé bestemming voor een verkwikkende en herstellende yoga retreat in België.

Deze week is geschikt voor beginners en meer gevorderde yogi's. Dompel je een week lang onder in het leven waar jij van houdt!

Prijs vanaf €695,- inclusief:

van 2 t/m 9 augustus 2024

en van 9 t/m 16 augustus 2024

Ook in juli (klik hier) te boeken

7 overnachtingen in luxe landhuis midden in de natuur

3 gezonde lekkere maaltijden per dag van onze kok

3 prachtige hikes in de natuur

Wifi, zonnestoelen, lakens, 

Hardloopclinic, (alleen voor de liefhebbers)

9 yogalessen / 9 begeleide meditatie sessies

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

''Wow, dit was een week genieten van ontspanning en bewustwording, gezelligheid en inspiratie van elkaar, en ook nog eens lekker en gezond eten. Dank je wel en ga zo door!" Elly

Waarom kiezen voor deze yoga retreat?

Zou het niet super zijn?
Een week lang optimaal vitaal te leven. Door beweging uit je hoofd te komen en in je lijf door de meditatie, yoga en verschillende outdoor sport & hike activiteiten. Voel je na een week inspanning, ontspanning en plezier 100% fysiek en mentaal sterk. Ga met een grote glimlach weer naar huis!

Herken je dit?

 • Als twintiger of dertiger heb je hoge verwachtingen van jezelf.
 • Je zet je voor 150 % in waardoor je jezelf soms uitput.
 • Je wilt graag leven vanuit jou kracht en vindt verbinding met anderen heel belangrijk.

Grote kans dat je het soms moeilijk vindt om..

 • Je gedachtewereld niet de regie te laten nemen in je leven.
 • Je energie op peil te houden
 • Gevoelens van stress en drukte te managen.
 • Te voelen en te weten waar jij energie van krijgt en wat je eigen behoeften zijn.

Kom in je kracht
We doen tijdens de yogavakantie krachtige oefeningen op het gebied van;

 • Kracht & conditie opbouwen
 • Meditatie & yoga op een milde en liefdevolle wijze
 • Plezier & belevenis 
 • De kans dat je daardoor veel fitter en helderder naar huis gaat is 100%.

Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als:

 • Energie balans in een druk leven
 • Yoga
 • Bewegen
 • Verbinding
 • Geluk
 • Mild zijn voor jezelf en anderen

Jojamis is een ervaren organisatie
Practice makes perfect. Terugkijkend op de eerste jaren dan zie ik dat we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie enorm zijn gegroeid. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het vertrouwen dat we op de goede weg zitten.

Prijzen / Data / Opties

Bijdrage en kamer keuze

Betaling

Vervoer

Inclusief

Onbeperkt thee en fruit

Kookworkshop

Zwembad (400 m lopen)

Informatie

De begeleiders

Verblijf in een 18e eeuws landhuis

Dagprogramma

Inhoud workshops

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Aanbetaling is 50% van de reissom na ontvangst van je bevestiging. Annuleren is tot 7 dagen gratis.

Boek veilig met onze unieke garanties:

 • Tot 7 dagen na boeking kosteloos annuleren.
 • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
 • Jojamis is aangesloten bij een garantiefonds. Dat is wettelijk verplicht, én zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Wij zijn aangesloten bij GGTO en VVkR.
 • Milieu garantie
  Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom organiseren we veel vakanties op rijd- en trein-afstand. Voor onze vakanties in Griekenland en Spanje compenseren we voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via bijvoorbeeld Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen. 

Recensie:

''Ik dacht aan een weekje rust en wat yoga op een mooie plek maar het heeft me veel meer gebracht dan dat! Michiel leerde mij oefenen in opmerkzaamheid op een heel prettige manier. Beseffen dat goed voor jezelf zorgen belangrijker is dan willen presteren!  Allemaal zeer verhelderend en heel fijn om dit in een ongedwongen sfeer en fijne groep mensen te mogen meemaken.

Ontzettend bedankt nogmaals voor de inspiratie!''
Lieve groet, Jolanda

Terug naar boven

Meld je aan!