Yogavakantie Ardennen 

Alles inclusief

Optimaal vitaal leven

Kom in je kracht

Yogaweek Ardennen 

Gun jezelf het cadeau om een week lang echt optimaal vitaal te leven. Opladen en ontspannen in een prachtig landhuis in de groene Ardennen. Tijd voor jezelf en nieuwe inspiratie. Veel bewegen, plezier en in je kracht staan. 

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten, een voedend en inspirerend dagprogramma met een goede balans tussen activiteit, diepgang en ontspanning met gelijkgestemden.  Je wordt uitgenodigd om goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak van je leven, waardoor je veel fitter en met een glimlach weer naar huis gaat. Wij hebben er al zin in! 

Er is een uniek programma samengesteld. Door de activiteiten en inspirerende workshops die we doen krijg je energie, kom je in je kracht en ga je stralen. Deze week is geschikt voor beginners en meer gevorderde yogi's. Dompel je een week lang onder in het leven waar jij van houdt!

Overzicht

Ardennen

Luxe Landhuis midden in de natuur 

7 overnachtingen

Max. 16 deelnemers.

Week 1: vrijdag 12 t/m 19 juli 2019 (speciale twintigers en dertigers week)
Week 2: vrijdag 19 t/m 26 juli 2019

Augustus- Sport en Spel
Week 1: vrijdag 09 t/m 16 aug. 2019 
Week 2: vrijdag 16 t/m 23 aug. 2019

Alles inclusief

Vanaf 595,- 

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

''Wow, dit was een week genieten van ontspanning en bewustwording, gezelligheid en inspiratie van elkaar, en ook nog eens lekker en gezond eten. Dank je wel en ga zo door!" Elly

Waarom kiezen voor deze vakantie?

Zou het niet super zijn?
Een week lang optimaal vitaal leven: in je kracht komen, ontspannen en opladen, geïnspireerd raken en vervolgens helder krijgen hoe je deze inspiratie om kunt zetten om (nog) meer te stralen? Dat is wat we tijdens de yogavakantie voor ambitieuze Twintigers en Dertigers doen en deze kleine veranderingen hebben vaak een groots effect! 

Herken je dit?

 • Als twintiger of dertiger heb je hoge ambities en verwachtingen van jezelf.
 • Je wilt je dromen realiseren en je kansen grijpen.
 • Je voelt de druk om te presteren en zet je voor 200% in.

Grote kans dat je het soms moeilijk vindt om..

 • Je energie op peil te houden.
 • Je richting/visie helder te houden.
 • Gevoelens van stress, drukte of zelfs mentale overbelasting te managen.

Kom in je kracht
Met de meest beproefde en effectieve methoden zul jij deze week ervaren hoe jij het meest in je kracht komt te staan. We doen krachtige oefeningen op het gebied van; sterker worden en conditie opbouwen, bewustzijnstraining op een milde en liefdevolle wijze, met mildheid oefenen in hardlopen en geluk. De kans dat je daardoor veel fitter naar huis gaat is 100%.

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je onderneemt stappen op het pad dat jij wilt bewandelen. 

Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als innerlijke vrede, groei, gezonde voeding, ontstressen, bewegen, geluk, emoties, ontspannen leven, onthaasten en floreren. Bovendien krijg je een op jouw lijf geschreven healthplan en een dosis inspiratie, motivatie en alle oefeningen mee naar huis.

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op
Dagelijks oefen je in de yoga en mindfulness meditatie. We verdiepen ons in interessante thema’s die actueel zijn en jou helpen in je kracht te komen. We zorgen dat jij alle tools aangereikt krijgt die nodig zijn om je practice thuis duurzaam voort te zetten. Een grote kans dat je deze gezonde routine na de vakantie thuis zult onderhouden.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Terugkijkend op de eerste jaren dan zie ik dat we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie enorm zijn gegroeid. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Informatie

De begeleiders
Verblijf in een 18e eeuws landhuis
Dagprogramma
Inhoud workshops
Omgeving
Eten en drinken
Voor wie?

Alles inclusief

7 overnachtingen in een privé- of gedeelde kamer.

10 yogalessen / begeleide mindfulness sessies.

Alle heerlijke maaltijden.

Onbeperkt thee en fruit.

Nature hikes.

Kookworkshop.

Stiltedag.

Bootcamp.

Just do it workshop, van inspiratie naar realisatie.

Zwembad.

Prijzen / Data / Opties

Prijs en keuze kamer
Data: juli en augustus 2018
Betaling
Vervoer

Boek veilig met onze unieke garanties:

 • Tot 7 dagen na boeking kosteloos annuleren.
 • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
 • Veel yogavakantie aanbieders zijn niet aan gesloten bij een garantiefonds. Zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Alleen aanbieders die hun zaken goed op orde hebben kunnen zich aansluiten bij een garantiefonds. Wij zijn aangesloten bij GGTO.
 • Milieu garantie
  Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom kopen we voor onze vakanties in Griekenland of Spanje een compensatie voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen voor zo’n 25,- voor een retour ticket. 

Recensie:

''Ik dacht aan een weekje rust en wat yoga op een mooie plek maar het heeft me veel meer gebracht dan dat! Michiel leerde mij oefenen in opmerkzaamheid op een heel prettige manier. Beseffen dat goed voor jezelf zorgen belangrijker is dan willen presteren!  Allemaal zeer verhelderend en heel fijn om dit in een ongedwongen sfeer en fijne groep mensen te mogen meemaken.

Ontzettend bedankt nogmaals voor de inspiratie!''
Lieve groet, Jolanda

Terug naar boven