Algemene voorwaarden

Je reserveert je yogavakantie onder onderstaande annuleringsvoorwaarden. Wanneer (vanwege bijvoorbeeld een nieuwe uitbraak) een negatief reisadvies geldt voor je bestemming, of als de reis wegens wettelijke maatregelen niet is toegestaan dan krijg je je aan ons betaalde geld retour. Je krijg via ons geen geld retour als je ziek bent (of corona hebt) voordat je vertrekt. Dit gaat via je eigen reisverzekering.

Zo boek je een reis
Een boeking maken is vrij eenvoudig. Kies je aankomstdatum en boek je reis via het boekingsformulier. Wij gaan dan onmiddellijk voor je aan de slag. Het is belangrijk dat je, voordat je je reis definitief boekt, de informatie op deze website goed bestudeert en dat je op de hoogte bent van de reisvoorwaarden en de aanvullende annuleringsvoorwaarden.

Gebruik bij voorkeur de website om te boeken
Om je yogavakantie te boeken raden wij je aan het boekingsformulier op onze website te gebruiken. Als je aanvullende vragen hebt graag via de mail of bel met Michiel Schutte tel 06 4250 3525.

Bijzondere preferenties
Heb je bijzondere preferenties zoals bepaalde voedingswensen dan raden wij je aan deze bij de boeking direct aan ons door te geven. Garanderen kunnen wij niets maar we zullen ons best doen zo goed mogelijk rekening te houden met je wensen.

Wat gebeurt er na ontvangst van je boeking?
Er zijn twee mogelijkheden:
1. De geboekte vakantie is direct akkoord en bevestigd. In dat geval ontvang je binnen 24 uur je boekingsovereenkomst via de mail. Na ontvangst van je aanbetaling is je plek gereserveerd.
2. De geboekte vakantie is niet mogelijk qua verblijf of datum. Dan nemen wij contact met je op om te overleggen over eventuele alternatieven. Indien wij in overleg met jou de reis conform aangepaste wensen kunnen regelen, dan is je boeking definitief en ontvang je automatisch de boekingsovereenkomst via de mail.

Boeken
Nadat we je boekingsformulier hebben ontvangen, heb je het recht om de koop binnen 7 dagen te ontbinden zonder opgave van redenen. Bij een boeking korter dan drie weken voor vertrek geldt een ontbindingsperiode van 3 dagen. Daarna gelden de onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
De annuleringsvoorwaarden die Jojamis hanteert, zijn als volgt:

Annulering door de reiziger
Bij annulering door de reiziger is deze de volgende bedragen verschuldigd:
Bij annulering tot 56 dagen voor vertrek de aanbetaling (15% van de reissom met een minimum van € 100,-)
Bij annulering tussen de 56e en 42e dag voor vertrek 30% van de reissom
Bij annulering tussen de 42e en 28e dag voor vertrek: 50% van de reissom
Bij annulering tussen de 28e en 14e dag voor vertrek: 75% van de reissom
Bij annulering tussen de 14e dag tot 7e dag voor vertrek: 90% van de reissom
Bij annulering binnen 7 dagen voor vertrek: 100% van de reissom
Om misverstanden te voorkomen dient het annuleren van de reisovereenkomst per aangetekend schrijven voorzien van handtekening te geschieden.

Annulering door Jojamis
Jojamis heeft het recht om bij gewichtige omstandigheden een reis te annuleren. Vanzelfsprekend krijg je in een dergelijk geval je aanbetaalde reissom volledig teruggestort. Indien mogelijk wordt je een alternatief aangeboden.

In de plaatsstelling
Indien een of meerdere reizigers verhinderd zijn aan de reis deel te nemen, kunnen deze vervangen worden door andere personen. Het verzoek dient uiterlijk 7 dagen voor vertrek ingediend te zijn.

Aanbiedingen
Eventuele kortingen zijn niet combineerbaar of stapelbaar tenzij anders aangegeven.

Aansprakelijkheid
Jojamis, of één van zijn medewerkers kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel (fysiek noch materieel) ontstaan tijdens de geboekte vakantie. Deelnemers zijn ten alle tijden zelf verantwoordelijk.

Nota bene: een reisverzekering en annuleringsverzekering is verplicht bij de vakantieweken op vliegafstand zoals Tenerife. Heb je een annuleringsverzekering afgesloten en een geldige annuleringsreden, dan vergoedt de verzekering je de door Jojamis in rekening gebrachte kosten.

Wij wensen je een hele fijne week toe!

De beste tijd voor ontspanning is het moment dat je er geen tijd voor hebt. - Sidney J. Harris

Privacystatement