Yoga verdiepingsweek in Duitsland bij Savita

Alles inclusief

Hatha en Kundalini Yoga

Kom in je kracht

Yoga vakantie in Winterberg bij Savita: ontspan en geniet te midden van de natuur

Welkom bij Savita, een prachtige bestemming voor jouw yogavakantie, gelegen vlakbij Nederland! Verscholen in het groen, beschikt Savita over een ruim eigen terrein met een moestuin, kas en een kabbelend beekje. Hier vind je rust, pure natuur en volop ruimte om te ontspannen. Onze eenvoudige privé-kamers bieden comfortabele bedden en een eigen douche en toilet. De sfeervolle, lichte yogazaal kijkt uit op weelderige groene omgeving. Wat Savita zo bijzonder maakt, is dat het een Nederlandse woon-werkgemeenschap is, gericht op gezond leven - en dat merk je aan alles.

Tijdens deze yoga vakantie zul je diepe ontspanning ervaren, jezelf verbinden, energie opdoen en genieten. Het programma onderscheidt zich van de andere yoga vakanties doordat je hier extra verdieping op het gebied van yoga kunt verwachten. Zo staat er dagelijks een pranayama sessie, ademhalingssessie, op het programma en neem je dagelijks deel aan de Savita meditatie én een begeleide Mindfulness meditatie. 

Daarnaast kun je heerlijk en gezond vegetarisch eten verwachten, wat inbegrepen is in het arrangement. Savita bevindt zich op slechts 3 uur rijden of treinen vanaf de Randstad. Dit is dé bestemming voor een verkwikkende en herstellende yoga retreat in Duitsland. Keer terug naar huis met een stralende glimlach en een diepere innerlijke vrede. Mis deze kans niet en reserveer nu jouw plek voor deze onvergetelijke yogavakantie bij Savita, want plekken zijn beperkt!

Overzicht

Centrum Savita, Winterberg, Duitsland

6 overnachtingen

Van 9 t/m 15 juni 2024
en van 1 t/m 7 september 2024
met Zarèh en Michiel

Alle maaltijden inclusief

Dagelijks deelname aan een sessie pranayama (ademhalingsoefeningen)

Deelname aan zowel Savita meditatie als Mindfulness meditatie

Annuleren is kosteloos binnen 7 dagen na je boeking

Privékamer met eigen badkamer €745,-

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen.

''Ik vond het een geweldige week, met goede hoeveelheid yoga en meditatie. Eten was heerlijk en de massage was geweldig, De wandelingen en het bewegen was ook prettig. Ik zal zeker overwegen om nog eens mee te gaan''.

Hartelijke groeten, Leonie

Waarom kiezen voor deze yoga retreat in Duitsland?

Ontdek je werkelijke zelf
Meditatie en yoga zijn krachtige middelen om er achter te komen wie je echt bent. Tijdens de meditatie richt je de aandacht naar binnen en tijdens de yoga oefen je met het voelen en observeren van je lichaam, en wat een oefening met je doet. Tijdens deze yoga verdiepingsweek duik je echt de diepte in en kun je aan meerdere lessen per dag deelnemen. 

Als je een week lang oefent om geduldig en eerlijk in contact te zijn met je gevoel dan is het een stuk eenvoudiger om te voelen waar jíj warm voor loopt. Dat gevoel is je innerlijk kompas, van moment tot moment. Stel, je komt een nieuw persoon tegen of je eet een nieuw gerecht. Hoe reageer je daar dan op? Loop je daar warm voor? Dat kun je voelen. 
Kortom; door uit te zoomen en te observeren leer je jezelf zo langzaamaan steeds beter kennen.

Kom in je kracht
Als je jezelf beter leert kennen dan kun je vragen beantwoorden als; Wat geeft jou energie? Wat geeft jouw leven voldoening? Wat wil ik nu echt? Waar heb ik plezier in? Zo krijg je meer richting en persoonlijke groei in je leven. Je geeft je  leven beter vorm op jouw unieke manier. Je weet of je iets wilt doen of juist laten. Zo kom je in je flow en in je kracht.

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op
Dagelijks oefen je in yoga en meditatie. We zorgen dat jij alle tools aangereikt krijgt die nodig zijn om je practice thuis duurzaam voort te zetten. Een grote kans dat je deze gezonde routine na de vakantie thuis zult onderhouden.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Terugkijkend op de eerste jaren dan zie ik dat we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie enorm zijn gegroeid. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn voor een yoga retreat in Duitsland. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Informatie

De begeleiders

Verblijf

Dagprogramma

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Alles inclusief

6 overnachtingen in een privé-kamer

24 yogalessen/begeleide meditatie sessies/pranayama sessies

Alle maaltijden en onbeperkt thee en koffie

Kruiden workshop en hartchakra workshop

2 excursies in de omgeving

Gebruik van het terrein zoals vuurplaats, beek, trampoline en moestuin

Tafeltennis, biljart, muziekkamer, atelier, theehuis/cafe, weggeefwinkel etc.

Bijdrage/ Data / Opties

Bijdrage en kamer keuze

Betaling

Vervoer

Boek veilig met onze unieke garanties:

  • Binnen 7 dagen na boeken, kosteloos te annuleren.
  • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
  • Jojamis is aangesloten bij een garantiefonds. Dat is wettelijk verplicht, én zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Wij zijn aangesloten bij GGTO en VVkR.
  • Milieu garantie
    Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom organiseren we veel vakanties op rijd- en trein-afstand. Rijd bij voorkeur samen hierheen of kom met de trein. Voor onze vakanties in Griekenland en Spanje compenseren we voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via bijvoorbeeld Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen. 


Recensie: De week heeft me goed gedaan, voel me (nu nog steeds) vitaler dan dat ik me jaren heb gevoeld. Het was een week waarin ik eindelijk eens niet hoefde te zorgen, en lekker kon ontvangen; wat een zaligheid!!

Ook merk ik dat fysiek bezig zijn, fysieke uitdaging, me energie geeft. Naast yoga (blijft altijd de basis voor mij), de geweldige wandelingen, workshops....ik houd ervan!!
En daar ben ik vast van plan mee bezig te blijven. Wil dit vitale gevoel eigenlijk niet meer missen.

Het heeft me nog meer bewust gemaakt van “ook voor mezelf zorgen” , en de tools gegeven om dit ook in de praktijk te brengen (heel belangrijk!).

Nogmaals dank.

Warme groet,
Petra

Terug naar boven

Meld je aan!