Yogavakantie in Jávea - Spanje

Vertrek garantie

Vlakbij het strand

Food & transfer incl.

Tot 7 dagen na boeking zonder kosten te annuleren

Hallo vakantieganger!

Wil jij een week opladen, ontspannen en fitter worden? Tijd voor jezelf, voor stilte, voor rust en ontspanning. Even geen overdaad aan prikkels en verplichtingen. Onthaasten, dichtbij jezelf zijn en een week lang bijna geen beslissingen nemen. Zo ontstaat langzaam aan nieuwe inspiratie en kom je meer in je kracht. Als je dit wilt dan is deze yogavakantie precies wat je zoekt.

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten, een uitgebalanceerd, voedend en inspirerend dagprogramma, een luxe en sfeervolle locatie,  ervaren begeleiders en een fijne groep mede-deelnemers.

Welkom bij LA POSADA PARADISO. Een mediterrane oase in Jávea, gelegen aan de prachtige oostkust van Spanje, tussen Alicante van Valencia.

Deze hacienda is een paradijselijke plek. Vlakbij het strand in een groene oase

Er hangt een luxe Spaanse sfeer met smaakvolle huisjes, met op het rustige terrein bougainville, dadelpalmen en een heerlijk zwembad met zonnebedjes en uitzicht op de Montgó berg, die lijkt op een olifant. Er wonen twee lieve hondjes op het terrein bij de Nederlandse eigenaars Rikje en Terry.

Het is 5 minuten rijden naar Jávea Arenal waar veel winkels, terrassen en restaurants zijn en natuurlijk het gezellige zandstrand. Vanaf de Posada loop je in 5 minuten naar de zee!  De prachtige baai Cala Baracca en Cap Marti /Cala Sardinera zijn lopend bereikbaar in een mooie natuurwandeling van 20 minuten. 

Al vanaf €1250,-

Za. 11 t/m 18 en 18 t/m 25 mei 2024

Ook op 14 en 21 september te boeken.

Privékamer vanaf €1350,-

7 nachten in luxe sfeervol huis met (privé) slaapkamer

2 a 3 gezonde vegetarische maaltijden p/d van onze top-kok

incl. Huurauto, gedeeld met max. 3 anderen voor de hele week.

Strand, zwembad, massages mogelijk

12 yogalessen / begeleide mindfulness sessies

3 prachtige hikes langs onbekende prachtplekken

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen.

Waarom kiezen voor deze vakantie?

Kom in je kracht
Een week lang optimaal vitaal leven: in je kracht komen, ontspannen en opladen, geïnspireerd raken en vervolgens helder krijgen hoe je deze inspiratie omzet om meer te floreren en te stralen. Dat is wat we tijdens de yoga health vakantie doen en deze kleine veranderingen hebben vaak een groots effect. Bovendien krijg je een op jouw lijf geschreven healthplan en een dosis inspiratie, motivatie en alle oefeningen mee naar huis.

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op
Dagelijks oefen je in yoga en mindfulness meditatie. We zorgen dat jij alle tools krijgt die nodig zijn om je gezonde routine thuis voort te zetten.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Al bijna 10 jaar ontwikkelen we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. Doordat we ondertussen zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten zorgen voor een ultieme yogavakantie. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Bijdrage/ Opties

Bijdrage, keuze huisje, vlucht

Betaling

Alles inclusief

Gebruik van alle faciliteiten op het terrein zoals zwembad, keuken, zitjes, internet.

Maaltijden, drinken, fruit, koffie en thee.

Informatie

De begeleiders

Verblijf, omgeving en tips

Dagprogramma

Aanbetaling is 50% van de reissom na ontvangst van je bevestiging, annuleren is tot 7 dagen na je boeking gratis.

Neem vrijblijvend contact op als je even wilt bellen of mailen om te overleggen.

Mail naar info@jojamis.nl en Michiel zal binnen 24 u contact opnemen.

Boek veilig met onze unieke garanties:

  • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
  • Jojamis is aangesloten bij een garantiefonds. Dat is wettelijk verplicht, én zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Wij zijn aangesloten bij GGTO en VVkR.

    Wat vinden oud-deelnemers? Een paar recensies.

"Een kennismaking met yoga in combinatie met vitaliteit/sport in groepsverband, dat vind je niet zo snel! Dit op een sfeervolle locatie, alle vrijheid om naar t strand te gaan of te wandelen in ongerepte natuur, de zon, fantastisch eten en leuke begeleiders Sabrina en Michiel maakten dit tot een top ervaring. Bedankt voor deze mooie week"!

Marga

"Nogmaals bedankt voor de fijne week. Het is altijd weer spannend in je eentje op reis. Maar nu na een week loop ik nog te glimlachen als ik terugkijk op deze inspirerende, warme (mensen en zon), emotionele inkijk in mezelf, actieve, vitale en vooral positieve week".

Monique

''De yogavakantie heb ik als zeer prettig ervaren. De omgeving is prachtig en zorgt er al voor dat je in andere sferen komt. Daarnaast zijn de lessen erg fijn en niet zweverig (voor mij erg belangrijk, anders haak ik af!) en draagt de natuur ook bij tot rust, maar zijn er ook mogelijkheden tot actiever iets ondernemen (wandelen, stadje bezoeken etc). De locatie en ook het eten was heerlijk! Een goede combinatie tussen aandacht voor jezelf (yoga) en vakantie (natuur en leuke mensen ontmoeten)''.

Linda, psycholoog

Terug naar boven

Meld je aan!