Yogavakantie ervaringen

Reviews

Waarom een yogavakantie? De één leert om in contact te komen met diepe rust, welbevinden en nieuwe fitheid. De ander voelt zich na afloop gelukkiger en helderder, weet weer wat hij of zij wil. Weer een ander voelt dat frustratie en tegenzin zijn afgenomen en voelt zich meer op zijn of haar gemak met hoe-het-is. Stuk voor stuk belangrijke vaardigheden en inzichten, soms zelfs life-changing.

Een yogavakantie of healthweek met Jojamis biedt veel meer dan een weekje asana's beoefenen. Al ruim 7 jaar schaven we de inhoud bij zodat iedere deelnemer er uit kan halen wat voor hem of haar op dat moment belangrijk is. 

ps. via google maps, zoek op jojamis-yogavakantie, vind je nog zeer veel reviews over de yogavakanties!

Ik heb enorm genoten van de yoga-vakantie op Corfu. Ik ben tot rust gekomen door de fijne yoga-lessen, wandelingen en meditatiemomenten, maar ik heb ook veel nieuwe energie gekregen. Het was ontzettend gezellig om met deze leuke, lieve mensen op reis te zijn en samen alles te delen. Ik heb ook momenten voor mijzelf gehad en voelde me vrij om die ruimte te nemen. Dat was fijn. De goede gesprekken hebben me inzicht en inspiratie gegeven. Het eten was heerlijk! Ik ga zeker nog een keer mee.

Lisette

De yogavakantie voldeed aan al mijn verwachtingen. Rust, ruimte en regelmaat. Zeer persoonlijke en betrokken organisatie, prachtige locatie aan zee, superfood en last but not least fantastische yogalessen! Het programma bood voldoende vrijheid voor eigen invulling. Kortom: top!

Manon

Sinds ik terug ben voel ik me helderder, meer in m'n lichaam, meer afgestemd met mezelf, opener, rustiger. Er zaten een paar minder leuke dingen in mijn mailbox, maar die kon ik zelfverzekerd afhandelen en voor mezelf opkomen. Dat was me voor de yogaweek niet gelukt.

Miranda

Zou niet 1-2-3 weten wat anders of beter kan.
De verhouding programma-onderdelen / vrije tijd is goed, vind ik.
De oefeningen (meditatie + yoga) waren van een hoog niveau, dus leerzaam. Verder valt te waarderen dat jullie Michiel, Irene en Kok Marja natuurlijk zo relaxt en benaderbaar waren.

Jan

Dank aan jullie voor de organisatie en begeleiding, het was precies wat ik nodig had!

Noortje

Een kennismaking met yoga in combinatie met vitaliteit/sport in groepsverband, dat vind je niet zo snel! Dit op een sfeervolle locatie (wat je niet op Tenerife zou verwachten), alle vrijheid om naar t strand te gaan of te wandelen in ongerepte natuur, de zon, fantastisch eten en leuke begeleiders Luuk en Michiel maakten dit tot een top ervaring. Bedankt voor deze mooie week!

Marga

Ik dacht aan een weekje rust en wat yoga op een zonnige plek maar het heeft me veel meer gebracht dan dat! Michiel leerde mij oefenen in opmerkzaamheid op een heel prettige manier. Beseffen dat goed voor jezelf zorgen belangrijker is dan willen presteren!
Als groot voorbeeld van vitaal en vrolijk door het leven gaan was daar Luuk die als coach zeer inspirerend is. Zijn enthousiasme werkt sowieso aanstekelijk. Allemaal zeer verhelderend en heel fijn om dit in een ongedwongen sfeer en fijne groep mensen te mogen meemaken. Ontzettend bedankt nogmaals voor de inspiratie!

Jolanda

De vitaliteitsvakantie op Tenerife: een paradijsje met geweldige mensen, unieke locatie, rust, ruimte, heerlijk eten, zon, yoga, blauwe lucht en heel veel inspiratie!

Karin

Wat een heerlijke week met een mooie balans tussen inspanning en ontspanning; ik kijk vol energie terug op een week vol met mooie ervaringen!!

Carola

Wat een heerlijk ontspannen, zonnige, energie en bewegingsvolle week heb ik gehad! Alleen geboekt (voor de eerste keer) en in Tenenrife helemaal niets van gemerkt, dat ga ik zeker vaker doen. Bedankt januari groep Tenerife 2013, Luuk en Michiel!

Meike & Bennie

De Health week in de Ardennen is een aanrader als je in een week een compleet Vitaliteitsprogramma en ontspanning wenst! Mindfulness meditatie, diverse vormen yoga, workshops spelen, dansen, hardlopen, schitterende wandelingen in de Ardennen bij Spa. Je kunt zelfs naast het landhuis lekker dippen in de stromende beek. Alles wordt uit de kast getrokken voor een heerlijke vakantie in het authentieke landhuis met eigen tuin. Heerlijk gezond, kleurrijk eten en natuurlijk fijne deelnemers. Vakantie, Verbinding, Vitaliteit!

Liset

Fijne yoga week beleefd met Jojamis in de Ardennen. Met een fijn programma in een prachtig huis zodat we ons bij zon, regen, wind en sneeuw goed konden vermaken. Top begeleiding door Michiel en Kim, samen met een fijne groep deelnemers maakte het een week om niet snel te vergeten!

Aletta Westra

T was een mooie ervaring in de Ardennen. Locatie prima en mooi, eten verrukkelijk, organisatie en organisator perfect, yogadocente heel fijn. Wandelingen prachtig en goed te doen. Heel leuke groep reisgenoten. Al met al een dikke tien!!

Henriette van der Steur

Een hele fijne week gehad in de Ardennen, goed georganiseerd en een fijne mix tussen meditatie, yoga en andere activiteiten op het gebied van vitaliteit. Zelf heb ik een veilige, warme groep ervaren en dat komt mede door de inzet van het team van Jojamis!

Iris van Rijn

De yogavakantie op Corfu was geweldig. Fijne en duidelijke yoga- en meditatielessen op een prachtige locatie. Heerlijk en met veel zorg bereid eten. Veel vrije tijd om leuke uitstapjes en wandelingen te maken. Geen verplichtingen. Fijne en ontspannen massage. Super gezellige en leuke groep mensen. Goede, geïnteresseerde en lieve begeleiding. Echt een aanrader als je even wilt ontspannen en tijd voor jezelf wilt! 
Ik ga zeker nog een keer mee op een van de andere reizen. Bedankt voor de fantastische week Michiel, Sabrina en Ananda.

Sabrina.

Ik heb mij enorm welkom gevoeld. Alsof ik in een warm bad terecht kwam. Liefdevolle aandacht, een luisterend oor, heerlijk eten en alleen maar genieten. Dank je wel. Ik kan het met 1 woord benoemen: Liefde.

Rianda

Een heerlijk cadeau voor jezelf op een betoverende plek; een week vol inspiratie om thuis mee verder te gaan.

Mascha

De yogaweek was voor mij een intense, verrijkende belevenis.
In dankbaarheid kijk ik terug op alles: de activiteiten, het verkeren in een groep, in de natuur.
Het lichaam kon volop aan de bak, en dat wilde ik ook na weer een jaar kantoorwerk. De geest werd evenzeer aangesproken. Ben een stuk wijzer geworden w.b. mediteren. Verder: heerlijk eten, prachtige locatie, perfect weer, deskundige leiding …. TOP!!!

Ik heb meer energie, voel me rustiger in mijn lijf, het lukt me beter te luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft.

Ingrid 

De afgelopen week heeft me een flinke energieboost gegeven en een arsenaal aan tips voor een gezonder leven. Ik voel me opgeladen en geïnspireerd, Jojamis bedankt!

Carla

Ik denk met heel veel plezier terug aan de heerlijke week op Tenerife. De combinatie van yoga, meditatie, de diverse actieve vormen van beweging: hardlopen, zwemmen, wandelen, maar ook het "niets doen" en bovenal het mooie weer! (en het gezelschap natuurlijk). Het was een enorme energie-boost zo midden in de winter.

"Wat was het heerlijk deze vakantie. Wat hebben wij geboft !" Veel groeten, namasté.

Mark

Nog bedankt voor jullie fijne begeleiding. Het was in alle opzichten een top-week. Heb andere mensen al aangeraden om deze yogareis ook te gaan doen.

Anja

Vanuit een druk en hectisch leven kwam ik in een soort 'Paradijs' van rust, aandacht, leuke mensen, sporten, inspirerende ideeën, creativiteit (dansen!), heerlijk eten, fantastisch weer en een prachtige omgeving! Dat doet een hoop met je als mens! We zijn met frisse plannen huiswaarts gekeerd en nog steeds werkt alles door, en op meer en weer andere vlakken dan ik had kunnen bedenken. Lieve mannen van de leiding, dank voor deze geweldige week!

Marieke

Nogmaals bedankt voor de fijne week op Tenerife. Het is altijd weer spannend in je eentje op reis. Maar nu na een week loop ik nog te glimlachen als ik terugkijk op deze inspirerende, warme (mensen en zon), emotionele inkijk in mezelf, actieve, vitale en vooral positieve week.

Monique

Beste Michiel en Ilse,

graag wil ik jullie nogmaals danken voor het mogelijk maken van de mooie week op Corfu!

Ben wel direct een heftige periode ingedoken, maar merk dat de week me nieuwe energie heeft gegeven. Nu nog zorgen dat ik dat weet te behouden, aan jullie input zal het niet liggen..... 

De week is voor mij in meerdere opzichten waardevol geweest: ontspanning, natuur, plezier, samen zijn, inzicht en delen (en zon!  )

Fijne, deskundige begeleiding Michiel, samen met zijn partner Ilse, gastvrij, zorgzaam en warm. 

Hartelijke groeten vanuit Haren, veel succes met al jullie activiteiten, Silvia

FAQ 1

Wat is een yogavakantie?

Een yogavakantie is een rustgevende en inspirerende week waarin deelnemers yoga in hun vakantieprogramma opnemen. Dit kan bestaan uit ochtendyoga- en meditatielessen, in de middag een wandeling of vrije tijd om te ontspannen, te zwemmen, of van andere activiteiten te genieten.

FAQ 2

Wat is een yoga retreat?

Een yoga retreat is een week, of enkele dagen, waarin deelnemers echt de focus leggen op yoga. Dit kan bestaan uit meerdere yoga- en meditatielessen per dag. 

Terug naar boven

Meld je aan!