Compleet verzorgde Yoga vakanties

Yogavakantie Corfu - zon, zee, yoga & meditatie in Griekenland

Azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga en mindfulness, in onze luxe villa met privé strand aan de Middellandse zee. Geniet van de zon en het heerlijke eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

19 t/m 26 september en 26 sept. t/m 03 oktober en 

03 t/m 10 oktober 2020 va. €895,- Nog plekken vrij.

 

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Een zonnige week in de winter. Met yoga, mindfulness, gezond bewegen, heerlijk vegetarische eten en een warm strand. Verblijf op een magische en pittoreske plek op het zonnige deel van het eiland. Kom weer helemaal in contact met jezelf. Ontdek de onbekende kant van Tenerife, met zijn vulkanen, kloven en relaxte stranden.  

vrij. 22 t/m 29 januari en 29 jan. t/m 5 feb. 2021 va. € 840,-

Nog plekken vrij.

 

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Yoga en mindfulness meditatie beoefenen, schitterende hikes en een warm strand. Find inner peace, relax and restore. Verblijf aan de warme zonnige zuidkust op een magische plek. Kom helemaal opgeladen en met een glimlach weer thuis. Boek nu deze unieke reis.

5 t/m 12 en 12 t/m 19 maart 2021

Yogavakantie Corfu - Griekenland op z'n mooist

Een zonnige week met yoga, mindfulness, in een villa met privé strand aan de Middellandse zee. Mei is de mooiste tijd op Corfu met veel bloemen, vlinders en vuurvliegjes. Naast yoga doen we mooie hikes en kun je relaxen bij het schitterende zwembad. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

9 t/m 16 mei en 16 t/m 23 mei 2021 Va. €845,-

Yogavakantie voor actieve deelnemers Ardennen

Na het succes van vorig jaar een nog mooier programma voor actieve jongvolwassenen. Met veel plezier, genieten, gezond eten en balans tussen inspanning en ontspanning. Verblijf in een luxe landhuis midden in de natuur. Het wordt een week om nooit meer te vergeten.

7 tm 14 en 14 tm 21 aug 2020 Va. €645,-

(Vol)

Yoga Healthweek in de Ardennen Zomervakantie-special

Luxe landhuis midden in de fraaie natuur. Uniek vitaliserend programma. Ontspannen, rust, verbinden, gezondheid en genieten staan centraal. Inclusief heerlijk en gezond eten. Slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht. Kom thuis met een glimlach en meer innerlijke vrede.

 30 juli tm 6 aug. en 6 tm 13 augustus 2021 Va. €645,-