Compleet verzorgde Yoga vakanties

Yoga Healthweek in de Ardennen Zomervakantie-special

Welkom in ons luxe landhuis met zonneweide en riviertje midden in de fraaie natuur. We hebben een vitaliserend programma. Je gaat hier ontspannen, verbinden, vitaliseren en genieten. Heerlijk en gezond vegetarisch eten is inclusief. Slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht. Kom thuis met een glimlach en meer innerlijke vrede.

22 t/m 29 juli en 29 juli t/m 5 aug 2022 Va. €695,- (bijna vol)

Yoga Healthweek in de Ardennen jongvolwassenen-special

Speciaal voor 20-ers en 30-ers. Welkom in ons luxe landhuis midden in de fraaie natuur. We bieden een uniek vitaliserend programma. Je gaat ontspannen, verbinden, opladen en genieten. Heerlijk en gezond vegetarisch eten is Inclusief. Slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht. Kom thuis met een glimlach en meer innerlijke vrede. Reserveer nu je plek.

5 t/m 12 aug en 12 t/m 19 aug 2022 Va. €695,-

Yogavakantie Achterhoek - Nederland op z'n mooist

Ervaar deze unieke week met yoga en mindfulness, in een luxe  boerderij 4 km vanaf het centrum van Lochem. We bieden een grote yogazaal met vloerverwarming, privé kamers met eigen badkamer en op het terrein een reusachtige steencirkel en een labyrint. Naast yoga en mediatie doen we mooie hikes, bezoeken we Zutphen of Deventer en relax je in de natuur of bij de zwemplas. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

19 t/m 26 aug en 26 aug t/m 2 sept 2022 Va. €895,-

Yogavakantie Corfu - zon, zee, yoga & meditatie in Griekenland

Beleef de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze villa bij de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes, van de zon, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Ontmoet de vriendelijke bewoners van Corfu en kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

 1 t/m 8 okt en 8 t/m 15 okt '22 va. €995,- 

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Welkom bij deze zonnige week in de winter. Je gaat genieten van yoga en mindfulness , gezonde activiteiten, smakelijk vegetarische eten en een warm strand. Je zwemt hier heerlijk in de oceaan, zelfs midden in de winter. Verblijf op een magische en pittoreske plek op het zonnige deel van het eiland. Kom weer helemaal in contact met jezelf. Ontdek de onbekende kant van Tenerife, met zijn vulkanen, ruige kloven en relaxte stranden.

21 t/m 28 januari en 28 jan. t/m 5 februari

Yogavakantie Corfu - Griekenland op z'n mooist

Beleef de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze villa aan de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes, van de zon, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

 mei  2023