Compleet verzorgde Yoga vakanties

Yogavakantie Corfu - zon, zee, yoga & meditatie in Griekenland

Azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga en mindfulness, in onze luxe villa met privé strand aan de Middellandse zee. Geniet van de zon en het heerlijke eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

25 sept t/m 2 okt en 2 t/m 9 oktober 2021 va. €995,- 

(week 1 vol, week 2 nog 1 plek)

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Een zonnige week in de winter. Met yoga, mindfulness, gezond bewegen, heerlijk vegetarische eten en een warm strand. Je kunt hier heerlijk zwemmen in de oceaan, zelfs midden in de winter. Verblijf op een magische en pittoreske plek op het zonnige deel van het eiland. Kom weer helemaal in contact met jezelf. Ontdek de onbekende kant van Tenerife, met zijn vulkanen, kloven en relaxte stranden.  

vrij. 28 jan t/m 4 feb en 4 t/m 11 feb 2022 

Yogavakantie Corfu - Griekenland op z'n mooist

Een zonnige week met yoga, mindfulness, in een villa met privé strand aan de Middellandse zee. Mei is de mooiste tijd op Corfu met veel bloemen, vlinders en vuurvliegjes. Naast yoga doen we mooie hikes en kun je relaxen bij het schitterende zwembad. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

7 t/m 14 en 14 t/m 21 mei 2022

Yoga Healthweek in de Ardennen Zomervakantie-special

Luxe landhuis midden in de fraaie natuur. Uniek vitaliserend programma. Ontspannen, rust, verbinden, gezondheid en genieten staan centraal. Inclusief heerlijk en gezond eten. Slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht. Kom thuis met een glimlach en meer innerlijke vrede.

Datum volgt 2022 Va. €695,-

Yogavakantie Achterhoek - Nederland op z'n mooist

Een unieke week met yoga en mindfulness, in een mooie luxe  boerderij met prachtig groen buitenterrein. Grote yogazaal met vloerverwarming en buiten een reusachtige steencirkel. Naast yoga en mediatie doen we mooie hikes, bezoeken we Zutphen of Deventer en kun je relaxen in de natuur. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

Datum volgt 2022 Va. €895,-

 

Yoga Healthweek in de Achterhoek Zomervakantie-special

Luxe boerderij midden in de fraaie natuur. Uniek vitaliserend programma. Ontspannen, rust, verbinden, gezondheid en genieten staan centraal. Inclusief heerlijk en gezond eten. Vlakbij Winterwijk, schitterend wandelen. Kom thuis met een glimlach en meer innerlijke vrede.

 datum volgt 2022 Va. €895,-

 

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Yoga en mindfulness meditatie beoefenen, schitterende hikes en een warm strand. Find inner peace, relax and restore. Verblijf aan de warme zonnige zuidkust op een magische plek. Kom helemaal opgeladen en met een glimlach weer thuis. Kom ontspannen nazomeren.  Boek nu deze unieke reis.

Najaar 2022