Compleet verzorgde Yoga vakanties

Yogavakantie Winterberg bij leefgemeenschap Savita

Ontdek een oase van rust en vernieuwing en trakteer jezelf op een verkwikkende yogavakantie in Winterberg, bij de inspirerende leefgemeenschap Savita! Geniet van de prachtige natuur, de zuivere lucht of de serene sfeer die bijdraagt aan de yogabeoefening en mindfulness. Wacht niet te lang, want er zijn nog maar 3 plekken beschikbaar. Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijke yogavakantie vol ontspanning en vernieuwde energie!

11 tm 17 juni 2023  €745,- privékamer

(nog 3 plekken vrij)

Yoga Healthweek in de Ardennen jongvolwassenen-special

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geef jezelf de ultieme verwennerij met een Yoga Healthweek in de prachtige Ardennen, speciaal ontworpen voor mensen in hun 20's en 30's. Bereid je voor op een uniek vitaliserend programma, waarin ontspanning, verbinding, opladen en genieten centraal staan. Inclusief heerlijke en gezonde vegetarische maaltijden. Ons luxe landhuis is slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht. Keer terug naar huis met een stralende glimlach en een diepere innerlijke vrede. Aarzel niet langer en reserveer nu jouw plek voor deze buitengewone week, want er zijn nog maar 6 plekken beschikbaar!

21 tm 28 juli en 28 juli tm 4 aug 2023 Va. €695,-

(nog 6 plekken vrij)

Yoga Healthweek in de Ardennen Zomervakantie-special

Betreed een wereld van pure verwennerij, gelegen te midden van de prachtige natuur in de Ardennen. Stap binnen in ons luxe landhuis, omgeven door een zonneweide en een rustgevend riviertje. Hier wacht een vitaliserend programma op jou, waarin ontspanning, verbinding, vitaliteit en genieten samenkomen. Laat je verrassen door heerlijke en gezonde vegetarische maaltijden, die met liefde worden bereid en bij de prijs zijn inbegrepen. Op slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht bevindt deze unieke plek zich binnen handbereik. Keer huiswaarts met een stralende glimlach en hernieuwde innerlijke vrede.

4 tm 11 aug en 11 tm 18 aug 2023 Va. €695,-

Yogavakantie in de Ardennen. Nieuwe locatie met Sauna!

Welkom in ons prachtig gerenoveerde luxe vakantiehuis, omringd door de adembenemende schoonheid van de natuur. Geniet hier van een onvergetelijk verblijf, compleet met een binnenzwembad, een ontspannende sauna en een panoramisch uitzicht dat je zal betoveren. Laat jezelf onderdompelen in ons vitaliserende programma, waar ontspanning, verbinding, vitaliteit en genot samenkomen. Proef de verrukkelijke smaken van ons heerlijke en gezonde vegetarische menu, dat met zorg is samengesteld om jouw welzijn te bevorderen. . Op slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht bevindt deze unieke plek zich binnen handbereik. Keer terug naar huis met een stralende glimlach op je gezicht en een diepere innerlijke vrede die je zult koesteren.

1 tm 8 september Va. €995,-

Yogavakantie Corfu - zon, zee, yoga & meditatie in Griekenland

Beleef de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze villa bij de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes, van de zon, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Ontmoet de vriendelijke bewoners van Corfu en kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

 23 - 30 sept en 30 sept - 7 okt '23 va. €995,- 

Yogavakantie in Jávea - onbekend Spanje

Ontspan aan de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Berg Montgó. Welkom in oost Spanje voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze luxe Hacienda aan de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes door onbekende groene oases, een sfeervolle antiekmarkt, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

11 tm 18 en 18 tm 25 mei 2024, vanaf 940,- 

Yogavakantie Achterhoek - Nederland op z'n mooist

Ervaar deze unieke week met yoga en mindfulness, in een luxe boerderij 4 km vanaf het centrum van Lochem. We bieden een grote yogazaal met vloerverwarming, privé kamers met eigen badkamer en op het terrein een reusachtige steencirkel en een labyrint. De yoga en mediatie versterken je bewustzijn, geven kracht en kalmte, ze vitaliseren en verblijden. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

 najaar 2024 

Yogavakantie Corfu - Griekenland op z'n mooist

Beleef de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze villa aan de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes, van de zon, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

voorjaar 2024, vanaf 995,-