Compleet verzorgde Yoga vakanties - jaaraanbod

Laat je meevoeren naar een oase van innerlijke rust en herstel je balans tijdens onze inspirerende yogavakanties. Ontdek adembenemende locaties, begeleid door experts, geniet van gezonde vegetarische maaltijden en ervaar diepgaande ontspanning. Bekijk nu ons actuele aanbod en geef jezelf het ultieme cadeau van een yogareis!

Co-Creatie Oase: Tenerife’s Vakantieweek

We zijn verheugd je uit te nodigen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in Tenerife! Dit jaar gaan we voorbij yoga alleen en focussen we ons op het omarmen van levensenergie, inspiratie en echte vreugde. Het thema is co-creatie: we waarderen ieders unieke inbreng. Co-Creatie: Je Bent Uitgenodigd Om Je Passie Te Delen. Aarzel niet langer en reserveer nu jouw plek voor deze buitengewone week!

02 t/m 09 februari 2024 Va. €840,-

Yogavakantie in de Ardennen. Nieuwe locatie met Sauna!

Welkom in ons prachtig gerenoveerde luxe vakantiehuis, compleet met een binnenzwembad, een ontspannende sauna en een panoramisch uitzicht dat je zal betoveren. Laat jezelf onderdompelen in ons vitaliserende programma, waar ontspanning, verbinding, vitaliteit en genieten samenkomen. Proef de verrukkelijke smaken van ons heerlijke en gezonde vegetarische menu, dat met zorg is samengesteld om jouw welzijn te bevorderen. Aarzel niet langer en reserveer nu jouw plek voor deze buitengewone week!

22 t/m 29 maart 2024 Va. €995,-

Yogavakantie in Jávea - onbekend Spanje

Ontspan aan de azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige Berg Montgó. Welkom in oost Spanje voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze luxe Hacienda aan de Middellandse zee. Naast yoga ga je genieten van mooie hikes door onbekende groene oases, een sfeervolle antiekmarkt, van het schitterende zwembad en het smakelijke vegetarische eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

11 tm 18 en 18 tm 25 mei 2024, vanaf 940,- 

Yogavakantie Winterberg bij leefgemeenschap Savita

Ontdek een oase van rust en vernieuwing en trakteer jezelf op een verkwikkende yogavakantie in Winterberg, bij de inspirerende leefgemeenschap Savita! Geniet van de prachtige natuur, de zuivere lucht en de serene sfeer die bijdraagt aan de yogabeoefening en mindfulness. Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijke yogavakantie vol ontspanning en vernieuwde energie!

09 tm 15 juni 2024 €745,- privékamer

Yoga Healthweek in de Ardennen Zomervakantie-special

Betreed een wereld van pure gezondheid, gelegen te midden van de prachtige natuur in de Ardennen. Stap binnen in ons luxe landhuis, omgeven door een zonneweide en een rustgevend riviertje. Hier wacht een vitaliserend programma op jou, waarin ontspanning, verbinding, vitaliteit en genieten samenkomen. Reserveer nu en maak je klaar voor een yogavakantie vol ontspanning en vernieuwde energie!

19 t/m 26 juli 2024 Va. €695,-

Yoga Healthweek in de Ardennen jongvolwassenen-special

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geef jezelf de ultieme verwennerij met een Yoga Healthweek in de prachtige Ardennen, speciaal ontworpen voor mensen in hun 20's en 30's. Bereid je voor op een uniek vitaliserend programma, waarin ontspanning, verbinding, opladen en genieten centraal staan. Aarzel niet langer en reserveer nu jouw plek in ons luxe landhuis voor deze buitengewone week!

02 tm 09 en 09 tm 16 Aug 2024 Va. €695,-

Meld je aan!