Compleet verzorgde Yoga vakanties

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Een zonnige week in de winter. Met yoga, mindfulness, gezond bewegen, heerlijk vegetarische eten en een warm strand. Je kunt hier heerlijk zwemmen in de oceaan, zelfs midden in de winter. Verblijf op een magische en pittoreske plek op het zonnige deel van het eiland. Kom weer helemaal in contact met jezelf. Ontdek de onbekende kant van Tenerife, met zijn vulkanen, ruige kloven en relaxte stranden.

Zat. 29 jan t/m 5 feb en 5 t/m 12 feb 2022

(Beide weken zijn Vol)

* Corona update * Spanje heeft reiscode geel, je mag hier op vakantie.
Loop geen risico: Als de reis niet doorgaat wegens negatief reisadvies dan krijg je je betaling retour.

Yogavakantie Corfu - Griekenland op z'n mooist

Een zonnige week met yoga, mindfulness, in een villa met privé strand aan de Middellandse zee. Fraai uitzicht en een azuurblauwe zee. Mei is de mooiste tijd op Corfu met veel bloemen, vlinders en vuurvliegjes. Naast yoga doen we mooie hikes en kun je relaxen bij het schitterende zwembad. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. Het wordt een week om nooit meer te vergeten.

14 t/m 21 en 21 t/m 28 mei 2022

* Corona update * Griekenland heeft reiscode geel, je mag hier op vakantie.
 Loop geen risico: Als de reis niet doorgaat wegens negatief reisadvies dan krijg je je betaling retour. 

Yoga Healthweek in de Ardennen Zomervakantie-special

Luxe landhuis met zonneweide en riviertje midden in de fraaie natuur. Uniek vitaliserend programma. Ontspannen, rust, verbinden, gezondheid en genieten staan centraal. Inclusief heerlijk en gezond eten. Slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht. Kom thuis met een glimlach en meer innerlijke vrede.

22 t/m 29 juli en 29 juli t/m 5 aug 2022 Va. €695,-

Yoga Healthweek in de Ardennen jongvolwassenen-special

Speciaal voor 20-ers en 30-ers. Luxe landhuis midden in de fraaie natuur. Uniek vitaliserend programma. Ontspannen, rust, verbinden, gezondheid en genieten staan centraal. Inclusief heerlijk en gezond eten. Slechts een half uur rijden of treinen vanaf Maastricht. Kom thuis met een glimlach en meer innerlijke vrede.

5 t/m 12 aug en 12 t/m 19 aug 2022 Va. €695,-

Yogavakantie Achterhoek - Nederland op z'n mooist

Een unieke week met yoga en mindfulness, in een mooie luxe  boerderij 4 km vanaf het centrum van Lochem. Grote yogazaal met vloerverwarming en in het prive buitenterrein een reusachtige steencirkel en een labyrint. Naast yoga en mediatie doen we mooie hikes, bezoeken we Zutphen of Deventer en kun je relaxen in de natuur. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

19 t/m 26 aug en 26 aug t/m 2 sept 2022 Va. €895,-

Yogavakantie Corfu - zon, zee, yoga & meditatie in Griekenland

Azuurblauwe zee, groene bergen en de prachtige unesco werelderfgoed stad Kerkyra. Welkom op Corfu voor een zonnige week met yoga, wellness en mindfulness, in onze luxe villa aan de Middellandse zee. Fraai uitzicht en een azuurblauwe zee. Naast yoga kun je genieten van mooie hikes, van de zon, van het schitterende zwembad en het heerlijke eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede. 

 1 t/m 8 okt en 8 t/m 15 okt '22 va. €995,- 

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Yoga en mindfulness meditatie beoefenen, schitterende hikes en een warm strand. Find inner peace, relax and restore. Verblijf aan de warme zonnige zuidkust op een magische plek. Kom helemaal opgeladen en met een glimlach weer thuis. Kom ontspannen nazomeren.  Boek nu deze unieke reis.

Najaar 2022