Yoga vakantie op een luxe locatie in de Ardennen

Per trein bereikbaar

Optimaal vitaal leven

Inclusief maaltijden

Tot 7 dagen na boeken kosteloos te annuleren

Hallo vakantieganger! 

Gun jezelf het cadeau om een week lang vol zelfzorg te leven. Innerlijke rust te hervinden en op te laden.

Deze yogavakantie is geschikt voor beginners en meer gevorderde yogi's, het is de ideale manier om tijd, ruimte en mildheid voor jezelf te creëren. Je wordt uitgenodigd om goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak van je leven waardoor je veel fitter en met een glimlach weer naar huis gaat. Het thema van de week is: Uit je hoofd, in je Hart

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten, een voedend en inspirerend dagprogramma met een goede balans tussen activiteit, diepgang en ontspanning met gelijkgestemden. Dit is dé bestemming voor een verkwikkende yoga retreat in België. Dompel je een week lang onder in het leven waar jij van houdt!

Yoga en Mindfulness meditatie helpt je bij het onderhouden van een gezonde mindset, brengt helderheid en zelfcompassie, leert je jouw eigen grenzen kennen en verminderen gevoelens van stress. Het doel is om deze week zowel fysiek als mentaal lekker op te laden en te ontspannen. 

Prijs vanaf €945,- inclusief:

Van 25 oktober t/m 1 november 2024
Ook te boeken van 22 t/m 29 maart 

7 overnachtingen in luxe prive/gedeelde kamer met badkamer

3 smaakvolle en gezonde maaltijden per dag van onze kok

3 prachtige hikes in de natuur

12 yogalessen / begeleide mindfulness sessies

Wifi, sauna, warm zwembad, beddengoed

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

''Wow, dit was een week genieten van ontspanning en bewustwording, gezelligheid en inspiratie van elkaar, en ook nog eens lekker en gezond eten. Dank je wel en ga zo door!" Elly

Waarom kiezen voor deze yoga retreat in België?

Kom in je kracht
Een week lang optimaal vitaal leven: in je kracht komen, ontspannen en opladen, geïnspireerd raken en vervolgens helder krijgen hoe je deze inspiratie omzet om meer te floreren en te stralen? Dat is wat we tijdens de yoga retreat Ardennen doen en deze kleine veranderingen hebben vaak een groots effect. Bovendien krijg je een op jouw lijf geschreven healthplan en een dosis inspiratie, motivatie en alle oefeningen mee naar huis.

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op
Dagelijks oefen je in yoga en mindfulness meditatie. We zorgen dat jij alle tools krijgt die nodig zijn om je gezonde routine thuis voort te zetten.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Al bijna 10 jaar ontwikkelen we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. Doordat we ondertussen zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten zorgen voor een ultieme yogavakantie. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het vertrouwen dat we op de goede weg zitten.

Prijzen / Opties

Bijdrage en kamer keuze

Betaling

Vervoer

Inclusief

Alle maaltijden, onbeperkt thee en fruit

Kookworkshop

Sauna en binnenzwembad met panorama uitzicht

Stiltewandeling

Informatie

De begeleiders

Verblijf in een uniek vakantiehuis

Dagprogramma

Inhoud workshops

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Aanbetaling is 50% van de reissom na ontvangst van je bevestiging. Annuleren is tot 7 dagen na boeken gratis.

Boek veilig met onze unieke garanties:

  • Tot 7 dagen na boeking kosteloos annuleren.
  • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
  • Jojamis is aangesloten bij een garantiefonds. Dat is wettelijk verplicht, én zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Wij zijn aangesloten bij GGTO en VVkR.
  • Milieu garantie
    Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom organiseren we veel vakanties op rijd- en trein-afstand. Voor onze vakanties in Griekenland en Spanje compenseren we voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via bijvoorbeeld Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen. 

Recensie:

''Ik dacht aan een weekje rust en wat yoga op een mooie plek maar het heeft me veel meer gebracht dan dat! Michiel leerde mij oefenen in opmerkzaamheid op een heel prettige manier. Beseffen dat goed voor jezelf zorgen belangrijker is dan willen presteren!  Allemaal zeer verhelderend en heel fijn om dit in een ongedwongen sfeer en fijne groep mensen te mogen meemaken.

Ontzettend bedankt nogmaals voor de inspiratie!''
Lieve groet, Jolanda

Terug naar boven

Meld je aan!