Luxe yogavakantie in de Ardennen, comfort en relax

Comfortabele kamers

Toegankelijk programma

Inclusief maaltijden

Tot 7 dagen na boeken kosteloos te annuleren

Hallo comfort en relax liefhebber!

Heb jij zin in een ontspannen week waarin je jezelf onderdompelt in yoga, ontspanning, meditatie en andere activiteiten die het welzijn verbeteren? Deze week is dan precies wat je zoekt! Je komt in de groene Ardennen (Trois-Ponts) samen met gelijkgestemden die willen genieten van een week vakantie in combinatie met diepgang en zingeving. 

De yogalessen en andere activiteiten zijn geschikt voor beginners en de meer gevorderde yogi. Yoga en mindfulness meditatie vormen een vast onderdeel op het programma en helpen je bij het onderhouden van een gezonde mindset, verminderen van stress en het versterken van (zelf)compassie.

Er is aandacht voor gezond leven en beweging, maar ook voor genieten en inspiratie op cultureel niveau. Je wordt gestimuleerd en geïnspireerd om op ieder levensgebied goed voor jezelf te zorgen, zodat je fit, uitgerust en met een glimlach weer thuiskomt. Wij helpen daaraan mee door te zorgen voor heerlijk en gezond eten, een voedend en gebalanceerd dagprogramma en een luxe locatie met zwembad en sauna. Dit is dé bestemming voor een verkwikkende yoga retreat in België! 

Prijs vanaf €1200,- inclusief:

Van 26 juli t/m 2 augustus

7 overnachtingen in luxe kamer met badkamer

3 smaakvolle en gezonde maaltijden per dag van onze kok

3 prachtige hikes in de natuur

14 yogalessen/begeleide mindfulness sessies

Wifi, sauna, warm zwembad, beddengoed

Gezellige high tea

Cuturele stadswandeling in het historische centrum van Aken

Avondje uiteten in Trois-Ponts

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

''Wow, dit was een week genieten van ontspanning en bewustwording, gezelligheid en inspiratie van elkaar, en ook nog eens lekker en gezond eten. Dank je wel en ga zo door!" Elly

Waarom kiezen voor deze yoga retreat in België?

Kom in contact met gelijkgestemden
Af en toe zit je in een levensfase die gepaard gaat met evaluatie en reflectie. Je kijkt terug op beslissingen die je eerder in je leven hebt genomen en ervaart wellicht ook dat de rollen die je altijd hebt vervuld, langzaam aan het veranderen zijn. Voor velen gaat dit gepaard met veranderingen in het lichaam, zowel hormonaal als fysiek. Tijdens deze yogavakantie ontmoet je anderen die op hun eigen wijze omgaan met deze processen. 

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Het afwisselende dagprogramma waarbij ook ruimte is voor cultuur, nodigt je uit om jezelf op alle levensgebieden weer te voeden. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. 

Bouw welzijn bevorderende routines op
Dagelijks oefen je in yoga en mindfulness meditatie. Daarnaast krijg je fysieke oefeningen op maat mee die je in je dagelijks leven kunt integreren. We zorgen dat jij alle tools krijgt die nodig zijn om je gezonde routine thuis voort te zetten.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Al bijna 10 jaar ontwikkelen we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. Doordat we ondertussen zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten zorgen voor een ultieme yogavakantie. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het vertrouwen dat we op de goede weg zitten.

Prijzen / Opties

Bijdrage en kamer keuze

Betaling

Vervoer

Inclusief

Alle maaltijden, onbeperkt thee en fruit

Kookworkshop

Sauna en binnenzwembad met panorama uitzicht

Uitstapje met een verzorgd programma in Aken

Informatie

De begeleiders

Verblijf in een uniek vakantiehuis

Dagprogramma

Inhoud workshops

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Aanbetaling is 50% van de reissom na ontvangst van je bevestiging. Annuleren is tot 7 dagen na boeken gratis.

Boek veilig met onze unieke garanties:

  • Tot 7 dagen na boeking kosteloos annuleren.
  • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
  • Jojamis is aangesloten bij een garantiefonds. Dat is wettelijk verplicht, én zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Wij zijn aangesloten bij GGTO en VVkR.
  • Milieu garantie
    Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom organiseren we veel vakanties op rijd- en trein-afstand. Voor onze vakanties in Griekenland en Spanje compenseren we voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via bijvoorbeeld Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen. 

Recensie:

''Ik dacht aan een weekje rust en wat yoga op een mooie plek maar het heeft me veel meer gebracht dan dat! Michiel leerde mij oefenen in opmerkzaamheid op een heel prettige manier. Beseffen dat goed voor jezelf zorgen belangrijker is dan willen presteren!  Allemaal zeer verhelderend en heel fijn om dit in een ongedwongen sfeer en fijne groep mensen te mogen meemaken.

Ontzettend bedankt nogmaals voor de inspiratie!''
Lieve groet, Jolanda

Terug naar boven

Meld je aan!