Compleet verzorgde Yoga vakanties

Yoga retraite in de Achterhoek met stiltedag

Wil jij een week opladen en ontspannen? Tijd voor jezelf, voor stilte en nieuwe inspiratie? Ontdekken wie je werkelijk bent en meer in je kracht staan? Check dan deze yogaweek vol yogastijlen, meditatie en inzichten. 

17 t/m 24 aug. 2018

Yogavakantie met Metta Meditatie in de Achterhoek

Deze yogavakantie staat in het teken van Metta, ook wel ook Hartmeditatie of liefdevolle vriendelijkheids meditatie genoemd. Hartmeditatie helpt je milder te worden. Voor jezelf en ook voor anderen. 

24 t/m 31 aug. 2018

Yogavakantie Corfu

 

Een zonnige week met yoga, mindfulness, in een villa met privé strand aan de Middellandse zee. Geniet van de zon en het heerlijke eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

30 sept t/m 7 okt en 7 t/m 14 okt 2018

Yoga Healthweek in zonnig Tenerife - Spanje 

Zonnige week met yoga, mindfulness, fitter worden en een warm strand. Opladen, ontspannen, gezelligheid en genieten staan centraal. Verblijf op een magische pittoreske plek en kom thuis met een glimlach. 

23 nov t/m 30 nov en 30 nov t/m 7 dec. 2018

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Een zonnige week in de winter. Met yoga, mindfulness, gezond bewegen en een warm strand. Verblijf op een magische en pittoreske plek op het zonnige deel van het eiland. Kom opgeladen thuis.

18 jan t/m 25 jan en 25 jan t/m 1 feb 2019

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Yoga en mindfulness meditatie beoefenen, schitterende hikes en een warm strand. Find inner peace, relax and restore. Verblijf aan de warme zonnige zuidkust op een magische plek en kom thuis met een glimlach. 

8 t/m 15 maart en 15 maart t/m 22 maart 2019

Yogavakantie Corfu

Een zonnige week met yoga, mindfulness, in een villa met privé strand aan de Middellandse zee. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

Mei 2019 , exacte data binnenkort online. 

Yogavakantie Ardennen voor ambitieuze Twintigers en Dertigers

Luxe landhuis midden in de fraaie natuur.
Opladen, ontspannen en fitter worden. Uniek programma; gezelligheid, verbinding en voedende inzichten. Bijna vol, boek nu.

juli aug 2019

Yoga Healthweek Ardennen - ontspannen en opladen

Luxe landhuis midden in het groen en fraaie natuur. Met zwembad en heldere beek. Opladen, ontspannen, fitter worden en gezelligheid staan centraal. Heerlijk gezond eten. 

Juni/Juli 2019, exacte data binnenkort online.