Compleet verzorgde Yoga vakanties

Yogavakantie Corfu - Griekenland

Een zonnige week met yoga, mindfulness, in een villa met privé strand aan de Middellandse zee. Mei is de mooiste tijd op Corfu met veel bloemen, vlinders en vuurvliegjes. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

12 t/m 19 mei en 19 t/m 26 mei 2019 va. €845,-

Yogavakantie in de Ardennen speciaal voor ondernemers

Luxe landhuis midden in de fraaie natuur. Uniek programma voor zelfstandig ondernemers; ontspannen, verbinden en groei. Vind focus, work-life balans en laad op.

12 t/m 19 juli en 19 t/m 26 juli 2019 Va. €645,-

Yogavakantie voor Twintigers en Dertigers Ardennen 

Een uniek programma samengesteld voor sportieve Twintigers en Dertigers. Met dagelijks een sportieve en/of speelse activiteit wordt deze week meer dan een yogavakantie.

9 t/m 16 en 16 t/m 23 aug 2019 Va. €645,-

Yogavakantie Corfu - zon, zee, yoga & meditatie in Griekenland

Een zonnige week met yoga, mindfulness, in een villa met privé strand aan de Middellandse zee. Geniet van de zon en het heerlijke eten. Kom thuis met nieuwe energie en innerlijke vrede.

22 sept t/m 29 sept en 29 sept  t/m 6 okt 2019 va. €895,-

Yoga Healthweek in zonnig Tenerife - Spanje 

Zonnige week met yoga, mindfulness, fitter worden en een warm strand. Opladen, ontspannen, gezelligheid en genieten staan centraal. Verblijf op een magische pittoreske plek en kom thuis met een glimlach. 

November 2019  va. € 840,-

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Een zonnige week in de winter. Met yoga, mindfulness, gezond bewegen en een warm strand. Verblijf op een magische en pittoreske plek op het zonnige deel van het eiland. Kom opgeladen thuis.

Februari 2020  va. € 840,-

Yoga Healthweek Tenerife - Canarische eilanden

Yoga en mindfulness meditatie beoefenen, schitterende hikes en een warm strand. Find inner peace, relax and restore. Verblijf aan de warme zonnige zuidkust op een magische plek en kom thuis met een glimlach. 

maart 2020