Jouw perfecte yoga vakantie vraagt om persoonlijke aandacht.

Daarom heeft Jojamis, ook na 10 jaar ervaring, nog altijd een select aanbod. Alleen zo kunnen we van iedere yogavakantie de beste kwaliteit garanderen.

Mensen zien een groot vakantieaanbod vaak als een soort kwaliteitskeurmerk. Veel keus, een groot bedrijf, dat moet wel goed zitten! Het tegenovergestelde is vaak eerder waar. Veel van die grote platforms tonen namelijk slechts een verzameling reizen van andere aanbieders.

Hoi, ik ben Michiel. Al 10 jaar begeleid ik als health-coach, mindfulness trainer en yogadocent mensen bij het vinden van meer innerlijke rust en geluk. Tien jaar geleden startte ik met het organiseren van yogavakanties, omdat ik zag dat mensen echt baat hebben bij even he-le-maal uit de drukte en haast van het dagelijks leven te stappen. Nog steeds ga ik met bijna alle reizen zelf mee, omdat ik het belangrijk vind dat ik écht achter de kwaliteit kan staan van de reizen die ik aanbied.”

Onze select Yoga vakantie Toppers:

Ardennen

  • Luxe landhuis middenin de natuur
  • 3 prachtige natuurwandelingen
  • Uniek programma

Corfu

  • Privé villa aan zee
  • Privé strandje
  • Schitterend uitzicht

Tenerife

  • Magische pittoreske plek
  • Heerlijk warm strand in de winter
  • Hikes in de ruige natuur

Reviews en Recensies

Op Facebook merken we dat oud-deelnemers blij zijn met hun keuze voor een Jojamis yogavakantie.

Zo scoren we een 4,9 uit 5 op zowel Facebook als Google! 

Enkele voorbeelden:

''De yogavakantie op Corfu was geweldig. Fijne en duidelijke yoga- en meditatielessen op een prachtige locatie. Heerlijk en met veel zorg bereid eten. Veel vrije tijd om leuke uitstapjes en wandelingen te maken. Geen verplichtingen. Fijne en ontspannen massage. Super gezellige en leuke groep mensen. Goede, geïnteresseerde en lieve begeleiding. Echt een aanrader als je even wilt ontspannen en tijd voor jezelf wilt! 
Ik ga zeker nog een keer mee op een van de andere reizen. Bedankt voor de fantastische week Michiel, Sabrina en Ananda''.

Liefs van Sabrina.

Beste Michiel en Ilse,

graag wil ik jullie nogmaals danken voor het mogelijk maken van de mooie week op Corfu!

Ben wel direct een heftige periode ingedoken, maar merk dat de week me nieuwe energie heeft gegeven. Nu nog zorgen dat ik dat weet te behouden, aan jullie input zal het niet liggen..... 

De week is voor mij in meerdere opzichten waardevol geweest: ontspanning, natuur, plezier, samen zijn, inzicht en delen (en zon!  )

Fijne, deskundige begeleiding Michiel, samen met zijn partner Ilse, gastvrij, zorgzaam en warm. 

Hartelijke groeten vanuit Haren, veel succes met al jullie activiteiten, Silvia

De yogavakantie voldeed aan al mijn verwachtingen. Rust, ruimte en regelmaat. Zeer persoonlijke en betrokken organisatie, prachtige locatie aan zee, superfood en last but not least fantastische yogalessen! Het programma bood voldoende vrijheid voor eigen invulling. Kortom: top!

Manon

Wat een waanzinnige week op corfu. Alles is echt supergoed verzorgd. Yoga, meditatie, eten, wandelingen enz. Een oase van rust. Begeleiders Michiel, Ananda en Sophie zijn echte toppers. Dankjullie voor deze geweldige week.

 

Liefs Anouk