Yoga vakantie België: Ardennen

Ben je op zoek naar een yoga vakantie op een mooie, groene natuurrijke plek? Gaat jouw hart sneller kloppen van groene heuvels, bossen en heldere beekjes? Dan is een yoga vakantie naar België misschien wel precies wat je zoekt! En wij hebben daar een van de mooiste locaties uitgezocht voor een yoga vakantie: vlakbij Spa in de Ardennen.

Online wemelt het van de yoga vakanties naar verre, warme oorden. Thailand. Bali. Ibiza, Afrika.

Natuurlijk zijn dat allemaal prachtige locaties, maar is het wel nodig om zo ver weg te gaan? De meeste mensen gaat niet voor hun lol urenlang opgevouwen in een vliegtuig zitten. Zelfs voor mensen die van yoga houden is dat geen pretje, toch? 😉

En dan hebben we het nog niet eens over de kosten van zo’n vliegreis. Voor jezelf, maar wat dacht je van het milieu? Vliegen is een van de grootste vervuilers en veroorzakers van klimaatverandering. Natuurlijk willen we daarmee niet zeggen dat je nooit naar Thailand mag. Maar, op yoga vakantie breng je je tijd meestal grotendeels door op één plek. Bovendien is je tijd natuurlijk gevuld met… yoga! Zonde om daarvoor naar zo’n verre plek af te reizen, toch?

Een yoga retreat in Europa is net zo rustgevend! Dus, bespaar jezelf de nodige vlieguren en euro’s. Kies voor de auto, carpoolen of de trein en lees eerst eens verder of een yoga vakantie naar België niet veel beter bij je past.

Yoga vakantie in de Ardennen in België.
Yoga vakantie in de Ardennen in België.

Wat kun je verwachten van een yoga vakantie in de Ardennen met Jojamis?

Zon kunnen we je niet garanderen, wel een gevarieerd programma waardoor je optimaal gaat uitrusten en helemaal opgeladen weer thuis komt.

Met die zon komt het overigens bijna altijd wel goed 😉 En eerlijk is eerlijk: zelfs in Thailand heb je kans op regen en wolken. Daar zit je dan, na al die uren in het vliegtuig.

Tijdens deze yoga reis naar de Ardennen, verblijven we bij een gerenoveerd statig landhuis. Dit is een rustige, paradijselijke plek. Heerlijke wandelingen zijn zo vanaf het terrein te maken.

Op het terrein vind je naast de oprijlaan een zonneweide, fruitbomen, een beekje en een grote vuurplaats. Ook is er een zwembad dat we mogen gebruiken op 400 meter afstand op de camping. Kortom: alle ingrediënten om helemaal tot rust te komen.

 

Review: ''De yogaweek was voor mij een intense, verrijkende belevenis.

In dankbaarheid kijk ik terug op alles: de activiteiten, het verkeren in een groep, in de natuur.   

Het lichaam kon volop aan de bak, en dat wilde ik ook na weer een jaar kantoorwerk.

De geest werd evenzeer aangesproken. Ben een stuk wijzer geworden qua mediteren.

Verder: heerlijk eten, prachtige locatie, perfect weer, deskundige leiding …. TOP!!!''

Hartelijke groeten,

Janine

Enthousiast? Lees meer over de opties

Ben je enthousiast geworden en wil je specifieke reizen bekijken? Klik op de maand die in jouw planning past, en lees meer over de reis die we dan voor je organiseren, of boek direct. We houden ons aanbod bewust overzichtelijk. We zijn er namelijk van overtuigd dat een goede yogavakantie vraagt om persoonlijke aandacht. Voor jou, voor de locatie en voor het programma. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, houden we het aantal reizen dus bewust laag.

Yoga vakantie Ardennen juli

Yoga vakantie Ardennen augustus

Goedkope yogavakantie alternatief 

We weten allemaal: goedkoop is duurkoop. Voor een goede yogavakantie, ook in België, is een prettige en weldadige locatie belangrijk. In een louce motel met hooguit 1 ster, ga je niet lekker tot rust komen en opladen.

Daar staat tegenover dat we met een groep reizen, waardoor wij een goede deal voor jou hebben kunnen regelen. En ook hier komt het voordeel van dicht(er) bij huis blijven weer naar boven. Met een yoga vakantie naar de Ardennen ben je in totaal waarschijnlijk minder kwijt dan voor alleen al een vliegticket naar Azië!