Natuurweek in Duitsland bij Savita

Slaap onder de sterren

Wek je oerinstinct

Verfris je zintuigen

Natuurweek in Winterberg bij Savita: Ontdek de magie van de natuur

Kom weer in contact met je ware zelf tijdens deze interactieve natuurweek bij Savita. Deze unieke week biedt ruimte om te ontprikkelen, te revitaliseren, dichter bij de natuur te komen en nieuwe natuur-skills op te doen. Met een gevarieerd programma helpen we je om dieper contact te maken met de natuur, je thuis te voelen in het groen, je natuurbewustzijn te vergroten en praktische vaardigheden te leren. Om onduidelijkheden te voorkomen: dit is geen yogavakantie. 

Wat kun je verwachten?

 • Maak touw van plantenvezels en maak je eigen eetbakje als herinnering aan je band met de aarde
 • Drink rechtstreeks uit heldere beken en bronnen en proef de zuiverheid van de natuur
 • Slaap buiten onder de sterrenhemel en verbind je met het universum
 • Leer welke planten je kunt eten en voed je lichaam met wat de natuur te bieden heeft
 • Verrijkende wandelingen en ontdekkingstochten door een oeroud natuurgebied
 • Zet je zintuigen op groen door activiteiten die je dichter bij je natuurlijke omgeving brengen
 • Ondervind het genoegen van een minder materialistisch leven

De focus op natuur en eenvoud helpt om stress te verminderen en om los te koppelen van constante connectiviteit en digitale afleidingen. Ook zal je fysieke gezondheid verbeteren door middel van beweging en de uitzonderlijk schone berglucht.

Natuurlijk organiseren we, naast vele inspirerende workshops, enkele prachtige wandelingen, zoals naar de beroemde Bruchhauser Steinen, een schitterend heuvelgebied met mysterieuze gigantische rotsblokken. Ook verkennen we een oeroud natuurgebied waar we een ingestorte ijzermijn kunnen ontdekken. Onderweg vertellen begeleiders Judit en Michiel je meer over de omgeving.

We verblijven in Savita, een prachtige bestemming voor jouw natuurweek, gelegen vlakbij Nederland! Verscholen in het groen, beschikt Savita over een ruim eigen terrein met een moestuin, kas en een kabbelend beekje. Hier vind je rust, pure natuur en volop ruimte om te ontspannen. De eenvoudige privé-kamers bieden comfortabele bedden en een eigen douche en toilet. Wat Savita zo bijzonder maakt, is dat het een Nederlandse woon-werkgemeenschap is, gericht op gezond leven - en dat merk je aan alles.

Je kunt heerlijk en gezond vegetarisch eten verwachten, wat inbegrepen is in het arrangement. Savita bevindt zich op slechts 3 uur rijden vanaf de Randstad. Ook met de trein is het goed bereikbaar, we pikken je graag op vanaf het station. Dit is dé bestemming voor een verkwikkende en herstellende week in Duitsland. Keer terug naar huis met een stralende glimlach, nieuwe verbondenheid, skills en een diepere innerlijke vrede. Mis deze kans niet en reserveer nu jouw plek voor deze onvergetelijke week bij Savita!

Overzicht

Centrum Savita, winterberg, Duitsland

6 overnachtingen

17 t/m 23 juni 2024, met Judit en Michiel

Alle maaltijden inclusief

Annuleren gratis tot 7 dagen na je boeking

Privékamer met eigen badkamer €745,-

Ervaring

''Ik vond het een geweldige week. Eten was heerlijk. De wandelingen en het bewegen was ook prettig. Ik zal zeker overwegen om nog eens mee te gaan''.

Hartelijke groeten, Leonie

Waarom kiezen voor deze natuurweek in Duitsland?

Als je waarde hecht aan de natuur en de verbinding met de buitenwereld wilt versterken, biedt deze natuurweek een onvergetelijke ervaring. Je zult niet alleen terugkeren met nieuwe vaardigheden en kennis, maar ook met een hernieuwd gevoel van rust, begrip en een diepere band met de natuur en jezelf.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Savita voor een week van ontdekking, vriendschap en groei.

Informatie

De begeleiders

Verblijf

Dagprogramma

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Alles inclusief

6 overnachtingen in een privé-kamer.

Alle maaltijden en onbeperkt thee en koffie

Excursies en workshops.

2 excursies in de omgeving.

Gebruik van het terrein zoals vuurplaats, beek, moestuin.

Tafeltennis, biljart, muziekkamer, atelier, theehuis/cafe, weggeefwinkel etc.

Bijdrage/ Data / Opties

Bijdrage en kamer keuze

Betaling

Vervoer

Boek veilig met onze unieke garanties:

 • Binnen 7 dagen na boeken, kosteloos te annuleren.
 • Jojamis is aangesloten bij een garantiefonds. Dat is wettelijk verplicht, én zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Wij zijn aangesloten bij GGTO en VVkR.
 • Milieu garantie
  Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom organiseren we veel vakanties op rijd- en trein-afstand. Rijd bij voorkeur samen hierheen of kom met de trein. Voor onze vakanties in Griekenland en Spanje compenseren we voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via bijvoorbeeld Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen. 


Recensie: De week heeft me goed gedaan, voel me (nu nog steeds) vitaler dan dat ik me jaren heb gevoeld. Het was een week waarin ik eindelijk eens niet hoefde te zorgen, en lekker kon ontvangen; wat een zaligheid!!

Het heeft me nog meer bewust gemaakt van “ook voor mezelf zorgen” , en de tools gegeven om dit ook in de praktijk te brengen (heel belangrijk!).

Nogmaals dank.

Warme groet,
Petra

Terug naar boven

Meld je aan!