Yoga Co-creatie vakantie op Tenerife

Vertrek garantie

Vlakbij het strand

Food & transfer incl.

Tot 7 dagen na boeking zonder kosten te annuleren

Beste yogavakantie-enthousiastelingen,

Ben jij toe aan zon, een warm strand, opladen en ontspannen? Wij nodigen je uit in het ecologische retraitecentrum van Tenerife voor een versterkende en inspirerende yogavakantie week. 

Het centrum is een paradijselijke plek. Vlakbij het strand, landelijk gelegen en geen spoor van het massatoerisme. Met 4 appartementen en enkele authentieke yurts, omgeven door een explosie van kleuren van de bloeiende Bougainville en weelderige Dadelpalmen, Bougainville, Agave, Aloe Vera, schildpadden, zwembad en een biologische moestuin. Er is een meditatiegrot, een yogazaal en een yogaplatform met uitzicht over de prachtige tuin en de oceaan.

Vrijdag 21 t/m 28  februari 2025 

7 nachten in een gedeeld huisje of privé Yurt

2 of 3 gezonde lekkere maaltijden per dag van onze top-kok

Huurauto, gedeeld met max. 3 anderen voor de hele week.

Yoga, Mindfulness, Workshops, Kampvuur

Strand, zwembad, massages mogelijk

Prachtige hikes langs onbekende prachtplekken

Vanaf 990,- pp

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen.

Waarom kiezen voor deze vakantie?

We zijn enthousiast om je uit te nodigen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in Tenerife! Dit jaar gaan we naast yoga focussen op het omarmen van levensenergie, inspiratie en echte vreugde. Het thema is co-creatie: we waarderen ieders unieke inbreng.

Co-Creatie: Je Bent Uitgenodigd Om Je Passie Te Delen

We zien jou als een essentieel onderdeel van deze vakantie. Heb je een passie of vaardigheid die je graag wilt delen? Overweeg om een korte workshop of activiteit te geven. Of je nu houdt van kunst, muziek, beweging of iets heel anders, jouw bijdrage kan onze vakantie verrijken.

Hier zijn wat ideeën:

- Creatieve workshops: tekenen, schilderen, muziek, zingen, handwerken.

- Bewegingsworkshops: Qigong, vechtsporten, yoga, meditatie.

Als je een idee hebt, ondersteun ik je graag bij de voorbereiding van een sessie van 1 tot 2 uur. Zo creëren we samen een nog meer verbindende week.

Ontdek de magie van Tenerife
Dit prachtige eiland biedt een overvloed aan natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom.

Tenerife is gezegend met indrukwekkende landschappen, van het ruige Anaga-gebergte tot de majestueuze Teide-vulkaan op ongeveer 30 mns rijden. Ontdek de diversiteit aan flora en fauna tijdens wandelingen of relax aan de idyllische stranden waar het in de winter vaak zo'n 22 graden en zonnig is. Het eiland staat bekend om zijn 'eeuwige lente', met milde temperaturen het hele jaar door, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning.

We verblijven op 20 mns rijden van de historische hoofdstad Santa Cruz met zijn bruisende cultuur. 
We kijken ernaar uit om deze magische plek met je te delen!

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Al bijna 15 jaar ontwikkelen we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. Doordat we ondertussen zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten zorgen voor een ultieme yogavakantie. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Bijdrage/ Opties

Bijdrage, keuze huisje, vlucht

Betaling

Alles inclusief

Gebruik van alle faciliteiten op het terrein zoals zwembad, keuken, zitjes, internet.

Maaltijden, drinken, fruit, koffie en thee.

Informatie

De begeleiders

Verblijf

Dagprogramma

Aanbetaling is 100,- na ontvangst van je bevestiging, annuleren is tot 7 dagen na je boeking gratis.

Neem vrijblijvend contact op als je even wilt bellen of mailen om te overleggen.

Mail naar info@jojamis.nl en Michiel zal binnen 24 u contact opnemen.

Boek veilig met onze unieke garanties:

  • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
  • Jojamis is aangesloten bij een garantiefonds. Dat is wettelijk verplicht, én zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Wij zijn aangesloten bij GGTO en VVkR.

Wat vinden oud-deelnemers? Een paar recensies.

"Een kennismaking met yoga in combinatie met vitaliteit/sport in groepsverband, dat vind je niet zo snel! Dit op een sfeervolle locatie (wat je niet op Tenerife zou verwachten), alle vrijheid om naar t strand te gaan of te wandelen in ongerepte natuur, de zon, fantastisch eten en leuke begeleiders Luuk en Michiel maakten dit tot een top ervaring. Bedankt voor deze mooie week"!

Marga

"Nogmaals bedankt voor de fijne week op Tenerife. Het is altijd weer spannend in je eentje op reis. Maar nu na een week loop ik nog te glimlachen als ik terugkijk op deze inspirerende, warme (mensen en zon), emotionele inkijk in mezelf, actieve, vitale en vooral positieve week".

Monique

''De yogavakantie heb ik als zeer prettig ervaren. De omgeving is prachtig en zorgt er al voor dat je in andere sferen komt. Daarnaast zijn de lessen erg fijn en niet zweverig (voor mij erg belangrijk, anders haak ik af!) en draagt de natuur ook bij tot rust, maar zijn er ook mogelijkheden tot actiever iets ondernemen (wandelen, stadje bezoeken etc). De locatie en ook het eten was heerlijk! Een goede combinatie tussen aandacht voor jezelf (yoga) en vakantie (natuur en leuke mensen ontmoeten)''.

Linda, psycholoog

Terug naar boven