“Heart & Mind Retreat: uit je hoofd, in je hart” Het nieuwe jaar instappen met een uitgerust hoofd en een zacht en open hart? Voel je welkom op onze One day Retreat! Waar we een gehele dag aandacht hebben voor het verstillen en ontspannen van onze geest, en het voelbaar maken van ons hart. Waar […]

One Day Retreat

“Heart & Mind Retreat: uit je hoofd, in je hart”

Het nieuwe jaar instappen met een uitgerust hoofd en een zacht en open hart? Voel je welkom op onze One day Retreat! Waar we een gehele dag aandacht hebben voor het verstillen en ontspannen van onze geest, en het voelbaar maken van ons hart. Waar kunnen we de ruimte opmerken, onze bewegingsvrijheid? En wat kunnen we horen als we werkelijk leren luisteren naar ons hart?

Michiel & Kim nodigen je uit voor een dynamische dag met leerzame elementen, voelbare, voedzame en met nieuwsgierigheid jezelf ontdekken. We bieden verschillende oefeningen aan waardoor je de verbinding met jouw eigen hart, jouw intuïtie en liefdevolle essentie, kan herstellen.

Waar we in een wereld leven waar veel van ons hoofd gevraagd wordt – is de ware oefening om te leren zakken naar ons hart: daar waar acceptatie, compassie, diepe verbinding, inspiratie en wijsheid huist. Daar waar onze meest ontspannen versie van onszelf schuilt.

 

PROGRAMMA zaterdag 20  januari 2024

10:00 Inloop; welkom, thee en ontvangst

10:30 Openingscirkel: ontmoet jezelf en elkaar

11:00 Anahata Yoga: Uit je hoofd, in je lichaam!

12:00 Pauze & kleine snack

12:15 Tools & Practises: “ontspan je Geest: Praktische Wijsheid voor Innerlijke Rust”

12:45 Mindfulness Meditatie: “Mindfulness Moment: Vrede in het Hier en Nu”

13:15 Voedzame warme lunch

14:15 Wandeling in de wilde verfrissende natuur

15:30 Yoga Nidra: een diepe meditatieve reis naar jouw ware hartsverlangen

16:15 Stilte & reflectie

16:30 Vuurritueel & afsluitende cirkel: geef expressie aan jouw Hart!

17:00 Einde dag

Michiel, ervaren yoga & meditatiedocent, eigenaar van Yogavakantie & retreat organisatie Jojamis, zal de Mindfulness meditatie, Practises & Tools sessie en wandeling verzorgen.

Kim, lichaamgericht therapeut en ervaren yogadocent, zal de Yogales en Yoga Nidra aanbieden. Een dynamische les vol vloeiende beweging, hart openende houdingen, uitnodigende vormen en verstilling. De Yoga Nidra zal met live muziek en instrumenten begeleid worden, en je meevoeren naar een diepe ontspannen staat van zijn.

Algemeen en praktisch:

De Jojamis One Day Retreats

De mogelijkheid is ontstaan om op het prachtige landgoed Energy Up een aantal One Day Retreats te organiseren. Daar zijn we heel blij mee want de sfeervolle yogazaal en de omgeving passen helemaal bij Jojamis. Midden in de natuur, kampvuur buiten, haardvuur in de yogazaal, goed eten en een tikkie alternatief.

Wat is een One Day retreat?

Een hele dag in het teken van opladen en ontspannen. Iedere One Day heeft een eigen thema. Onderdelen die terugkomen zijn:

  • Yoga, Yoga-nidra, Mindfulness meditatie,
  • Vuur, Warme lunch, oefeningen en wandelen in de natuur,
  • Live Muziek, veilig en ontspannen samenzijn.

Agenda:

  • zaterdag 20  januari 2024: ‘Uit je hoofd, in je hart’. (Nog plekken vrij)

Een dag vol dynamische yoga, mindful bewegen en verstillen, meditatie, je onderdompelen in de natuur, een gezellig samenzijn en heerlijke lunch.

Prijs: 110,-

Aanmelden gaat via Kim:
kimlapperre@gmail.com

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je plek te reserveren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

 

one day retreat Jojamis Yogazaal de boshut