De Jojamis One Day Retreats De mogelijkheid is ontstaan om op het prachtige landgoed Energy Up een aantal One Day Retreats te organiseren. Daar zijn we heel blij mee want de sfeervolle yogazaal en de omgeving passen helemaal bij Jojamis. Midden in de natuur, kampvuur buiten, haardvuur in de yogazaal, goed eten en een tikkie […]

One Day Retreat

De Jojamis One Day Retreats

De mogelijkheid is ontstaan om op het prachtige landgoed Energy Up een aantal One Day Retreats te organiseren. Daar zijn we heel blij mee want de sfeervolle yogazaal en de omgeving passen helemaal bij Jojamis. Midden in de natuur, kampvuur buiten, haardvuur in de yogazaal, goed eten en een tikkie alternatief.

Wat is een One Day retreat?

Een hele dag in het teken van opladen en ontspannen. Iedere One Day heeft een eigen thema. Onderdelen die terugkomen zijn:

  • Yoga, Yoga-nidra, Mindfulness meditatie,
  • Vuur, Warme lunch, oefeningen en wandelen in de natuur,
  • Live Muziek, veilig en ontspannen samenzijn.

Agenda:

  • zondag 19 november: ‘Leef een authentiek leven’. (Vol)
  • zaterdag 6  januari 2024: ‘Uit je hoofd, in je hart’. (Nog plekken vrij)

Hieronder zie je alvast wat je van de One Day Retreat op 19 november kan verwachten! Deze zal in het teken staan van: Transitie herfst naar winter – ontmoet je ware jezelf, je authentieke zelf,  in stilte en verbinding, ontspanning en vrijheid. Een dag vol dynamische yoga, mindful bewegen en verstillen, meditatie, je onderdompelen in de natuur, een gezellig samenzijn en heerlijke lunch.

Aanmelden gaat via Kim:
kimlapperre@gmail.com

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je plek te reserveren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

 

one day retreat Jojamis Yogazaal de boshut