Yoga weekend Yogahotel Groningen

Alles inclusief

Hatha, Yin, Vinyasa yoga

Kom in je kracht

Yoga vakantie in The Land of Now, Groningen

Ben jij er aan toe om er even helemaal tussenuit te gaan? Zin in ontspanning, verzorging en nieuwe inspiratie? Dompel jezelf een weekend lang onder in Yoga en Mindfulness meditatie. Met heerlijk gezond eten en een gezellige groep. Laat je verzorgen en geniet van de prachtige natuur in Groningen. Kom opgeladen en helemaal ontspannen weer thuis. Docenten Michiel, Ananda en Kim hebben er al zin in.

We verblijven in Yogahotel The Land of Now in Siddeburen. Een heerlijke plek voor een yogaweekend in Nederland! Met een groot eigen terrein, in een stille weidse omgeving. Rust, ruimte, veel comfort en een sauna. Ruime kamers met eigen douche en toilet en een goed bed. Zeer ruime en lichte yogazaal. De foto's hieronder spreken voor zich.

De gehele locatie in privé voor onze groep. 
We beoefenen milde, vriendelijke en toegankelijke yogavormen die erop gericht zijn ontspannen in contact te komen met jezelf en alle sensaties.

En geen corona stress: als er regels komen waardoor het yogaweekend niet door kan gaan dan krijg je gewoon je geld terug. Geen vouchers, gewoon geld terug. En het hele weekend is coronaproof.

Waarom juist nu een yogaweekend doen?

- werken aan je gezondheid, immuunsysteem en weerstand
- even weg van de dagelijkse stress die deze tijd nu geeft
- even tijd voor jou zelf
- samenkomen met gelijkgestemden op een verantwoorde manier
- werken aan je persoonlijke ontwikkeling
- je hoeft niet in quarantaine zoals wellicht bij een reis naar het buitenland

Overzicht

Yoga Hotel, Siddeburen, Groningen

2 overnachtingen in luxe kamer met douche en toilet

Max. 16 deelnemers.

Zaterdag 22 t/m 24 mei 2021, pinksterweekend (door: Ananda en Kim)

Alles inclusief

€ 495,- Luxe privé kamer

Boek zonder risico: annuleren is kosteloos binnen 7 dagen

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

''Ik vond het een geweldige week, met goede hoeveelheid yoga en meditatie. Eten was heerlijk en de massage was geweldig, De wandelingen en het bewegen was ook prettig. Ik zal zeker overwegen om nog eens mee te gaan''.

Hartelijke groeten, Leonie

Waarom kiezen voor dit yogaweekend?

Ontdek je werkelijke zelf
Meditatie en yoga zijn krachtige middelen om er achter te komen wie je echt bent. Tijdens de meditatie richt je de aandacht naar binnen en tijdens de yoga oefen je met het voelen en observeren van je lichaam, en wat een oefening met je doet.

Als je een weekend lang oefent om geduldig en eerlijk in contact te zijn met je gevoel dan is het een stuk eenvoudiger om te voelen waar jíj warm voor loopt. Dat gevoel is je innerlijk kompas, van moment tot moment. Stel, je komt een nieuw persoon tegen of je eet een nieuw gerecht. Hoe reageer je daar dan op? Loop je daar warm voor? Dat kun je voelen. 
Kortom; door uit te zoomen en te observeren leer je jezelf zo langzaamaan steeds beter kennen.

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In dit weekend hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Ervaren organisatie
Doordat we meer dan 1000 deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Informatie

De begeleiders

Coronaregels en verblijf

Programma

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Alles inclusief

2 overnachtingen in een privé- of gedeelde kamer.

4 yogalessen / 3 begeleide meditatie sessies.

Onbeperkt thee, koffie en fruit.

Mooie wandeltocht in de omgeving.

Gebruik van het terrein zoals sauna, vuurplaats, zitjes

Coronaproof

Prijzen / Data / Opties

Prijs en keuze kamer

Betaling

Vervoer

Boek veilig met onze unieke garanties:

  • Binnen 7 dagen na boeken, kosteloos te annuleren.
  • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties/weekenden is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties/weekenden gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
  • Veel yogavakantie aanbieders zijn niet aan gesloten bij een garantiefonds. Zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Alleen aanbieders die hun zaken goed op orde hebben kunnen zich aansluiten bij een garantiefonds. Wij zijn aangesloten bij GGTO.
  • Milieu garantie
    Wij dragen het milieu een warm hart toe. Rijd bij voorkeur samen hierheen in 1 auto.


Recensie: Het weekend heeft me goed gedaan, voel me (nu nog steeds) vitaler dan dat ik me jaren heb gevoeld. Het was een weekend waarin ik eindelijk eens niet hoefde te zorgen, en lekker kon ontvangen; wat een zaligheid!!

Ook merk ik dat fysiek bezig zijn, fysieke uitdaging, me energie geeft. Naast yoga (blijft altijd de basis voor mij), de geweldige wandelingen, workshops....ik houd ervan!!
En daar ben ik vast van plan mee bezig te blijven. Wil dit vitale gevoel eigenlijk niet meer missen.

Het heeft me nog meer bewust gemaakt van “ook voor mezelf zorgen” , en de tools gegeven om dit ook in de praktijk te brengen (heel belangrijk!).

Nogmaals dank.

Warme groet,
Petra

Terug naar boven