Yogavakantie Thuispakket - een 7 daagse innerlijke reis naar meer verbinding, acceptatie en innerlijke vrede

7 yoga-cadeau’s | 7 Inzichten | 7 Oefeningen | 7 menu’s

Voor iedereen die moeite heeft om positief en ontspannen te blijven in de periode waarin we nu leven.

Ontwikkel - alleen of samen met een goede vriend(in) - in 7 dagen een diepere diepere verbinding, acceptatie en innerlijke vrede. Met iedere dag:

  • Een leuk cadeautje dat je uitpakt
  • Bijbehorende opdracht die jou nieuwe inzichten brengt
  • Gezond recept om jezelf ook op culinair vlak uit te dagen en te ontwikkelen
  • Link naar twee video yogalessen van Michiel (2,5 uur yoga en meditatie)

Nu bestellen, tijdelijk voor maar 49 euro

Je bestelling verloopt veilig via betaalprovider Mollie

10 jaar ervaring in één pakket

Dit pakket is gebaseerd op ruim tien jaar ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van yogavakanties. Daarbij stond het vinden van innerlijk rust, geluk en evenwicht centraal. Eigenschappen die we in deze knotsgekke tijd meer kunnen gebruiken dan ooit. En juist nu lijken we voorlopig geen yogareizen te kunnen organiseren.

Daarom ontwikkelden we dit pakket, waarmee je vanuit huis een 7-daagse reis door je binnenwereld maakt en waardoor je meteen een heel stuk positiever en energieker zult worden.

Met de cadeautjes en de opdrachten werk je iedere dag aan één belangrijk thema. Geluk, ergeren of niet, genieten, stilte, waardering, inzicht en stappen zetten. Zie het als een challenge om iedere dag een stap te zetten.

Extra verbinding via telefonisch contact

Na ruim 100 weken yogavakanties begeleiden is mij (Michiel Schutte) helder wat een yogavakantie tot een succes maakt. Een belangrijk onderdeel is de verbinding met elkaar. We zijn allemaal groepsdieren tenslotte, niemand kan zonder menselijk contact. Dat voedt ons, stimuleert ons en helpt ons groeien.
De positieve sociale druk is bijna onmisbaar om te groeien. Door met een groepje of buddy het Yogavakantie Thuispakket te doorlopen stimuleer je elkaar om echt met de opdrachten en inzichten aan de slag te gaan. De groep / buddy helpt je om in actie te komen en om drempels te overwinnen. Hierdoor zul je veel meer effect bereiken en je leert meteen gelijkgestemde mensen beter kennen. 

Hoe?
Wil je meedoen in een groepje? Geef je groep op en spreek met elkaar een vaste tijd af waarop jullie het cadeautje voor de dag openmaken en de bijbehorende oefening uitvoeren. Daarna bespreek je de oefening, bij voorkeur via beeldbellen (bijvoorbeeld met WhatsApp) zodat je echt even kunt verbinden. Bespreek-ideeën staan in de opdrachten.

Vriendenactie - bestel 2 pakketten met 10% korting. 

Bestel één pakket voor jezelf en een tweede voor je vriend(in), oma, oom, collega of wie jij maar kunt bedenken die hier gelukkig van wordt.

Deze positieve effecten krijg je er gratis bij:
- Meer levenslust en energie
- Een positieve mindset
- Minder stress
- Betere band en verbinding met je innerlijk