Yogavakantie op Tenerife

Alles inclusief

Vlakbij het strand

Kom in je kracht

Week 1: Vrijdag 17 jan t/m 24 jan 2020 
Week 2: Vrijdag 24 jan t/m 31 jan 2020

Ook in november en maart te boeken.

Vanaf €940,- inclusief:

7 overnachtingen in pittoresk (privé) huisje

2 of 3 gezonde lekkere maaltijden per dag van onze top-kok

Huurauto, gedeeld met max. 3 andere deelnemers voor de hele week. (excl. benzine)

Hardloopclinic en andere workshops (vrijblijvend)

Strand, zwembad, massages mogelijk

12 yogalessen / begeleide mindfulness sessies

3 prachtige hikes in de bergen en langs de kust

Over deze vakantie op Tenerife

Je bent van harte welkom bij het retraitecentrum van architect Denis, gelegen aan de zonnige zuidkant van Tenerife op een rustige plek van het eiland.

De ommuurde hacienda is een paradijselijke plek. Vlakbij het strand op het meest zonnige deel van het eiland, en toch geen spoor van het massatoerisme. Binnen de omheining is de sfeer sereen. Met smaakvolle huisjes, Bougainville, Dadelpalmen, Aloe vera, schildpadden, watervallen, zwembad, biologische moestuin en een gebalanceerde oosterse aankleding.

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

Waarom kiezen voor deze vakantie?

Kom in je kracht
Wil jij meer in je kracht staan? De meest beproefde en effectieve methoden zul je deze week gaan ervaren. We doen krachtige oefeningen op het gebied van; lekker in je vel zitten, sterker worden en conditie opbouwen, gezond en met mildheid hardlopen, slapen, ontspannen, gezonde voeding. De kans dat je daardoor veel fitter naar huis gaat is 100%. Bovendien krijg je een op jouw lijf geschreven healthplan en een dosis inspiratie, motivatie en alle oefeningen mee naar huis.

Ontspan en laad op
Een week lang (bijna) geen beslissingen nemen. Laat je verzorgen. Laat je spanningen los. Geniet van de natuur, het eten, de schoonheid, de mensen en van jezelf.

Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als innerlijke vrede, groei, gezonde voeding, ontstressen, bewegen, geluk, emoties, ontspannen leven, overbelasting, onthaasten en floreren.

Een week lang tijd en ruimte voor jezelf
Deze yogavakantie week is de ideale manier om tijd en ruimte voor je zelf te creëren. De tijd nemen om bijvoorbeeld een probleem helder te krijgen en vervolgens los te laten. Of om een besluit te nemen, iemand te vergeven of een lastige periode te verwerken. Tijdens de yogavakantie nodigen we je uit om tijd voor jezelf te nemen en goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak in je leven.

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op
We gaan een week lang dagelijks verdiepen en oefenen. Stel daarbij alle vragen die je hebt. Na afloop thuis kun je met de routine die je hebt opgebouwd en de informatie die je meekrijgt verder aan de slag met yoga en mindfulness.  

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Terugkijkend op de eerste jaren dan zie ik dat we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie enorm zijn gegroeid. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recenties geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Heb jij dat ook wel eens?
Je zit niet lekker in je vel, je hebt een stressvolle periode, op je werk bijvoorbeeld. Dat is balen. Je krijgt er pijnlijke schouders, buikpijn of hoofdpijn van. Je bent ontevreden over jezelf en hoe je leeft. Je to-do lijst groeit alleen maar en je bent regelmatig moe. De glimlach toont zich steeds minder vaak op je gezicht. Kortom je staat niet meer in je kracht.

Zou het niet super zijn?
Om in één week te zorgen voor een ommekeer, een impuls? Een week lang optimaal vitaal leven, goed voor jezelf zorgen, tijd voor jezelf, geïnspireerd raken en vervolgens helder krijgen hoe we deze inspiratie om kunnen zetten in de beste en meest haalbare stap om meer te gaan floreren? Dat is wat we tijdens de yoga health vakantie gaan doen.
Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Profijt
Dat de deelnemers profijt hebben van de week zien we vooral aan de terugkomers. Zoals Maaike (38). Ze kwam na 8 maanden terug op een tweede yogavakantie en ik zag meteen dat ze er goed uit zag. Ze straalde meer en kwam krachtiger over. Wat  bleek? Ze mediteert nog steeds 3 keer per week en loopt twee keer per week hard. Een kleine verandering in haar leven met een groots effect.
 
We krijgen regelmatig enthousiaste mail. Zoals deze:
 
‘Vandaag zijn de 6 maanden voorbij die nodig waren om mijn veranderde patronen te laten inslijten. Ik heb het dus gehaald!
Ik wil deze heuglijke dag dan ook aangrijpen om jullie nog eens oprecht te danken voor de prachtige vakantie! Het heeft enorm veel voor mij betekend. Ik zat in een behoorlijke impasse in mijn leven & jullie zachte, positieve aanpak was exact wat ik op dat moment nodig had. Ik had het niet beter kunnen treffen. Jullie hebben zo'n nieuwe impuls gegeven aan mijn leven, ik kan het nog steeds niet goed vatten! 🙂 Ik ben in België ook verder aan Yoga gaan doen, al zoek ik nog steeds naar dezelfde rustgevende beleving als toen. Ik ben ondertussen ook aan een mindfulnesstraining begonnen & vorige week heb ik zelfs beslist om een heus sabbatjaar in te lassen... heerlijk & allemaal dankzij jullie.
 
Weet dus hoe belangrijk jullie werk kan zijn voor mensen. Keep up the good work!’
 
Duizendmaal dank,
Pieter

Meer ervaringen...

Informatie

De begeleiders
Verblijf
Dagprogramma

Alles inclusief

Gebruik van alle faciliteiten op het terrein zoals zwembad, keuken, zitjes, internet.

Maaltijden, drinken, fruit, koffie en thee.

Prijzen / Data / Opties

Prijs en keuze huisje
Data: januari 2019
Betaling

Boek veilig met onze unieke garanties:

  • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
  • Veel yogavakantie aanbieders zijn niet aan gesloten bij een garantiefonds. Zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Alleen aanbieders die hun zaken goed op orde hebben kunnen zich aansluiten bij een garantiefonds. Wij zijn aangesloten bij GGTO.
  • Milieu garantie
    Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom kopen we voor onze vakanties in Griekenland of Spanje een compensatie voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via Flygrn kun je dit heel eenvoudig doen zonder extra kosten.

''De yogavakantie heb ik als zeer prettig ervaren. De omgeving is prachtig en zorgt er al voor dat je in andere sferen komt. Daarnaast zijn de lessen erg fijn en niet zweverig (voor mij erg belangrijk, anders haak ik af!) en draagt de natuur ook bij tot rust, maar zijn er ook mogelijkheden tot actiever iets ondernemen (wandelen, stadje bezoeken etc). De locatie en ook het eten was heerlijk! Een goede combinatie tussen aandacht voor jezelf (yoga) en vakantie (natuur en leuke mensen ontmoeten)''.
Linda, psycholoog

Terug naar boven