Yogavakantie op Tenerife

Vertrek garantie

Vlakbij het strand

Food & transfer incl.

Tot 7 dagen na boeking zonder kosten te annuleren

Hallo vakantieganger!

Let op!!!

*** Helaas is de retreat locatie op Tenerife niet langer bruikbaar. We hebben twee prachtige nieuwe plekken in Spanje en in de Ardennen***.

Kijk op:

https://jojamis-yogavakantie.nl/yogavakantie-javea/  (Spanje)

https://jojamis-yogavakantie.nl/yogavakantie-ardennen-trois-pont/ (Ardennen)

De Mindfulness Formule

"Lijden = Pijn x Verzet"  Kortom, als je alle pijn, emoties, stress, moe-heid, weerstand toelaat dan is er geen lijden meer. Dit te leren door veel te oefenen. Mindfulness meditatie zet je op dit pad.

Aho Michiel

Je bent van harte welkom bij het retraitecentrum van architect Denis, gelegen aan de zonnige zuidkant van Tenerife op een rustige plek van het eiland.

De ommuurde hacienda is een paradijselijke plek. Vlakbij het strand op het meest zonnige deel van het eiland, en toch geen spoor van het massatoerisme. Binnen de omheining is de sfeer sereen. Met smaakvolle huisjes, Bougainville, Dadelpalmen, Aloe Vera, schildpadden, watervallen, zwembad met zonnebedjes en een biologische moestuin.

7 overnachtingen in pittoresk (privé) huisje

2 of 3 gezonde lekkere maaltijden per dag van onze top-kok

Huurauto, gedeeld met max. 3 anderen voor de hele week.

Hardloopclinic en andere workshops (vrijblijvend)

Strand, zwembad, massages mogelijk

12 yogalessen / begeleide mindfulness sessies

3 prachtige hikes langs onbekende prachtplekken

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen.

Waarom kiezen voor deze vakantie?

Kom in je kracht
Een week lang optimaal vitaal leven: in je kracht komen, ontspannen en opladen, geïnspireerd raken en vervolgens helder krijgen hoe je deze inspiratie omzet om meer te floreren en te stralen? Dat is wat we tijdens de yoga health vakantie doen en deze kleine veranderingen hebben vaak een groots effect. Bovendien krijg je een op jouw lijf geschreven healthplan en een dosis inspiratie, motivatie en alle oefeningen mee naar huis.

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op
Dagelijks oefen je in yoga en mindfulness meditatie. We zorgen dat jij alle tools krijgt die nodig zijn om je gezonde routine thuis voort te zetten.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Al bijna 10 jaar ontwikkelen we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. Doordat we ondertussen zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten zorgen voor een ultieme yogavakantie. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Bijdrage/ Opties

Bijdrage, keuze huisje, vlucht

Betaling

Alles inclusief

Gebruik van alle faciliteiten op het terrein zoals zwembad, keuken, zitjes, internet.

Maaltijden, drinken, fruit, koffie en thee.

Informatie

De begeleiders

Verblijf

Dagprogramma

Aanbetaling is 100,- na ontvangst van je bevestiging, annuleren is tot 7 dagen na je boeking gratis.

Neem vrijblijvend contact op als je even wilt bellen of mailen om te overleggen.

Mail naar info@jojamis.nl en Michiel zal binnen 24 u contact opnemen.

Boek veilig met onze unieke garanties:

  • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
  • Jojamis is aangesloten bij een garantiefonds. Dat is wettelijk verplicht, én zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Wij zijn aangesloten bij GGTO en VVkR.
  • Milieu garantie
    Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom organiseren we veel vakanties op rijd- en trein-afstand. Voor onze vakanties in Griekenland en Spanje compenseren we voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via bijvoorbeeld Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen.

Wat vinden oud-deelnemers? Een paar recensies.

"Een kennismaking met yoga in combinatie met vitaliteit/sport in groepsverband, dat vind je niet zo snel! Dit op een sfeervolle locatie (wat je niet op Tenerife zou verwachten), alle vrijheid om naar t strand te gaan of te wandelen in ongerepte natuur, de zon, fantastisch eten en leuke begeleiders Luuk en Michiel maakten dit tot een top ervaring. Bedankt voor deze mooie week"!

Marga

"Nogmaals bedankt voor de fijne week op Tenerife. Het is altijd weer spannend in je eentje op reis. Maar nu na een week loop ik nog te glimlachen als ik terugkijk op deze inspirerende, warme (mensen en zon), emotionele inkijk in mezelf, actieve, vitale en vooral positieve week".

Monique

''De yogavakantie heb ik als zeer prettig ervaren. De omgeving is prachtig en zorgt er al voor dat je in andere sferen komt. Daarnaast zijn de lessen erg fijn en niet zweverig (voor mij erg belangrijk, anders haak ik af!) en draagt de natuur ook bij tot rust, maar zijn er ook mogelijkheden tot actiever iets ondernemen (wandelen, stadje bezoeken etc). De locatie en ook het eten was heerlijk! Een goede combinatie tussen aandacht voor jezelf (yoga) en vakantie (natuur en leuke mensen ontmoeten)''.

Linda, psycholoog

Terug naar boven