Gezonde Yogavakantie op Corfu

Alles inclusief

Direct aan zee

Kom in je kracht

Week 1: Zaterdag 26 sept t/m 03 okt 2020

Week 2: Zaterdag 03 t/m 10 okt 2020

Ook in mei te boeken

Prijs va. 895,- inclusief:

7 overnachtingen in de luxe villa of appartement

 3 gezonde lekkere maaltijden per dag van onze kok Janis

Alles inclusief, ook de huurauto

3 prachtige excursies op het eiland

12 yogalessen / begeleide mindfulness sessies

Workshops gezond bewegen en Just Do It

Privé strand, zwembad (infinity pool), massages mogelijk

Wifi, zonnestoelen, lakens, handdoeken

Ontvangst op de luchthaven en transfer

Annuleren is kosteloos binnen 7 dagen

Luxe en gezonde yogavakantie op Corfu 

Wil jij een week opladen en ontspannen? Gun jezelf het cadeau om een week lang echt vitaal te leven met yoga, meditatie en natuurwandelingen. Heb jij zin in ontspanning en nieuwe energie, tijd voor jezelf,  inspiratie, bewegen, plezier en om in je kracht te staan? Dan is deze yogavakantie precies wat je zoekt.

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten, een voedend en inspirerend dagprogramma met een goede balans tussen activiteit, diepgang en ontspanning met gelijkgestemden.  Je wordt uitgenodigd om goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak van je leven, waardoor je met een glimlach weer naar huis gaat. Wij hebben er al zin in!

We verblijven in de luxe Villa Corfu met privé strandje en zwembad, aangekleed met weelderige bloemen en planten zoals bougainville, palmen en olijfbomen. Het uitzicht over de Adriatische zee, met eilandjes is indrukwekkend.

Corfu heeft de bijnaam “het Groene Eiland” vanwege haar prachtige natuur, maar ook de authentieke steden en dorpjes op het eiland vallen in de smaak. Kom heerlijk tot rust aan het strand met adembenemend uitzicht vanuit de heuvels en prachtige zons op- en ondergangen.

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

Waarom kiezen voor deze vakantie?

Zou het niet super zijn?
Een week lang optimaal vitaal leven: in je kracht komen, ontspannen en opladen, geïnspireerd raken en vervolgens helder krijgen hoe je deze inspiratie om kunt zetten om (nog) meer te stralen? Dat is wat we tijdens de yogavakantie gaan doen. 

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Herken je dit?
Je hebt hoge verwachtingen van jezelf.
Je voelt regelmatig druk, haast en onrust.
Grote kans dat je het soms moeilijk vindt om..

 • Je energie op peil te houden
 • Je richting/visie helder te houden
 • Gevoelens van stress, drukte of zelfs mentale overbelasting te managen.

Kom in je kracht
We doen krachtige oefeningen op het gebied van;

 • Sterker en fitter worden
 • Meditatie op een milde en liefdevolle wijze
 • Diep ontspannen

De kans dat je daardoor veel fitter en met meer rust naar huis gaat is 100%.

Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als:

 • Innerlijke vrede en Onthaasten
 • Groei 
 • Gezonde voeding
 • Bewegen
 • Geluk en Ontspannen leven
 • Work-Life balance

Bovendien krijg je alle oefeningen mee naar huis.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Terugkijkend op de eerste jaren dan zie ik dat we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie enorm zijn gegroeid. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Informatie

De begeleiders
Verblijf
Dagprogramma
Omgeving
Eten en drinken
Voor wie?

Inclusief

Lakenpakket, handdoeken, toeristenbelasting en wifi

Onbeperkt Thee en fruit

Twee begeleiders

Prijzen / Data / Opties

Prijs en keuze kamer
Data: sept / okt. 2020 en vliegreis
Betaling

Boek veilig met onze unieke garanties:

 • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
 • Veel yogavakantie aanbieders zijn niet aan gesloten bij een garantiefonds. Zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Alleen aanbieders die hun zaken goed op orde hebben kunnen zich aansluiten bij een garantiefonds. Wij zijn aangesloten bij GGTO.
 • Milieu garantie
  Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom kopen we voor onze vakanties in Griekenland of Spanje een compensatie voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens en zonnecellen in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via Flygrn kun je dit heel eenvoudig doen zonder extra kosten. 

Recensie: "Ieder jaar ga ik (een werkende moeder) een week alleen weg. Niet eerder deed ik dat geheel verzorgd en ook nog eens in groepsverband. Hoe het me is bevallen? Geweldig goed! Weinig voorbereiding vooraf en tijdens de week alle rust om te genieten van het wandelen in de mooie natuur, 3x per dag heerlijk buiten eten, meditatie en ook voldoende tijd om lekker alleen een boekje te lezen en rust te nemen.

Ik ben geen groot yoga-fan maar het programma zat voor mij echt goed in elkaar! De massage door Irene was heerlijk. Ik vond eigenlijk de hele week één groot cadeau voor mezelf. Opgeladen, blij en geïnspireerd ben ik weer thuisgekomen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Veel succes met alle reizen Michiel! Groeten Carolijn

Terug naar boven