Gezonde Yogavakantie op Corfu

Vertrek garantie

Direct aan zee

Food & transfer incl.

Betaling retour bij Corona problemen, loop geen financieel risico. Tot 7 dagen zonder kosten annuleren.

Hallo Vakantieganger! 

Wil jij een week opladen en ontspannen? Gun jezelf het cadeau om een week lang echt vitaal te leven met yoga, meditatie en natuurwandelingen. Heb jij zin in ontspanning en nieuwe energie, tijd voor jezelf,  inspiratie, bewegen, plezier en om in je kracht te staan? Dan is deze yogavakantie precies wat je zoekt.

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten, een voedend en inspirerend dagprogramma met een goede balans tussen activiteit, diepgang en ontspanning met gelijkgestemden.  Je wordt uitgenodigd om goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak van je leven, waardoor je met een glimlach weer naar huis gaat. Wij hebben er al zin in!

We verblijven in de luxe Villa Corfu met privé strandje en zwembad, aangekleed met weelderige bloemen en planten zoals bougainville, palmen en olijfbomen. Het uitzicht over de Adriatische zee, met eilandjes is indrukwekkend.

Corfu heeft de bijnaam “het Groene Eiland” vanwege haar prachtige natuur, maar ook de authentieke steden en dorpjes op het eiland vallen in de smaak. Kom heerlijk tot rust aan het strand met adembenemend uitzicht vanuit de heuvels en prachtige zons op- en ondergangen.

* Corona update * Corfu heeft reiscode geel, je mag hier op vakantie.
Nodig: vaccinatiebewijs of PCR test op de heenreis. Als de reis niet doorgaat wegens negatief reisadvies dan krijg je je betaling retour.

Wanneer?

Zaterdag 25 sept. t/m 02 oktober 2021 (Vol)

Zaterdag 02 t/m 09 oktober 2021 (Vol)

Ook in mei te boeken

Prijs va. 995,- inclusief:

7 overnachtingen in de luxe villa of luxe appartement

 3 gezonde heerlijke maaltijden per dag van onze kok Janis

Alles inclusief behalve de vlucht, ook de huurauto is incl.

3 prachtige excursies op het eiland

12 yogalessen / begeleide mindfulness sessies

Workshops voor inspiratie

Privé strand, zwembad (infinity pool), massages (meerprijs)

Wifi, zonnestoelen, lakens, handdoeken

Ontvangst plus transfer van en naar de luchthaven van Corfu

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

Waarom kiezen voor deze vakantie?

Kom in je kracht
Een week lang optimaal vitaal leven: in je kracht komen, ontspannen en opladen, geïnspireerd raken en vervolgens helder krijgen hoe je deze inspiratie om kunt zetten om meer te floreren en te stralen? Dat is wat we tijdens de yoga health vakantie doen en deze kleine veranderingen hebben vaak een groots effect. Bovendien krijg je een op jouw lijf geschreven healthplan en een dosis inspiratie, motivatie en alle oefeningen mee naar huis.

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op
Dagelijks oefen je in yoga en mindfulness meditatie. We zorgen dat jij alle tools krijgt die nodig zijn om je gezonde routine thuis voort te zetten.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Al bijna 10 jaar ontwikkelen we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. Doordat we ondertussen zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten zorgen voor een ultieme yogavakantie. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als:

 • Innerlijke vrede en Onthaasten
 • Groei 
 • Gezonde voeding
 • Bewegen
 • Geluk en Ontspannen leven
 • Work-Life balance

Prijzen / Data / Opties

Prijs en keuze kamer en coronaregels

Data: sept / okt. 2021 en vliegreis

Betaling

Inclusief

Lakenpakket, handdoeken, toeristenbelasting en wifi

Onbeperkt Thee en fruit

Twee begeleiders

Informatie

De begeleiders

Verblijf

Dagprogramma

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Aanbetaling is 100,- na ontvangst van je bevestiging, annuleren is tot 7 dagen na je boeking gratis.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boek veilig met onze unieke garanties:

 • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico. P.s. gedurende de corona crisis geldt deze garantie alleen voor reizen naar België. 
 • Veel yogavakantie aanbieders zijn niet aan gesloten bij een garantiefonds. Zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Alleen aanbieders die hun zaken goed op orde hebben kunnen zich aansluiten bij een garantiefonds. Wij zijn aangesloten bij GGTO.
 • Milieu garantie
  Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom kopen we voor onze vakanties in Griekenland of Spanje een compensatie voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens en zonnecellen in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via bijvoorbeeld Flygrn kun je dit heel eenvoudig doen zonder extra kosten. 

Recensie: "Ieder jaar ga ik (een werkende moeder) een week alleen weg. Niet eerder deed ik dat geheel verzorgd en ook nog eens in groepsverband. Hoe het me is bevallen? Geweldig goed! Weinig voorbereiding vooraf en tijdens de week alle rust om te genieten van het wandelen in de mooie natuur, 3x per dag heerlijk buiten eten, meditatie en ook voldoende tijd om lekker alleen een boekje te lezen en rust te nemen.

Ik ben geen groot yoga-fan maar het programma zat voor mij echt goed in elkaar! De massage door Irene was heerlijk. Ik vond eigenlijk de hele week één groot cadeau voor mezelf. Opgeladen, blij en geïnspireerd ben ik weer thuisgekomen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Veel succes met alle reizen Michiel! Groeten Carolijn

Terug naar boven