Yoga retreat vakantie op Corfu

Vertrek garantie

Direct aan zee

Food & transfer incl.

Tot 7 dagen na boeking zonder kosten annuleren.

Hallo Vakantieganger! 

Wil jij een week opladen en ontspannen? Gun jezelf het cadeau om een week lang echt vitaal te leven met yoga, meditatie en natuurwandelingen. Heb jij zin in ontspanning en nieuwe energie, tijd voor jezelf,  inspiratie, bewegen, plezier en om in je kracht te staan? Dan is deze yogavakantie precies wat je zoekt.

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten, een voedend en inspirerend dagprogramma met een goede balans tussen activiteit, diepgang en ontspanning met gelijkgestemden.  Je wordt uitgenodigd om goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak van je leven, waardoor je met een glimlach weer naar huis gaat. Wij hebben er al zin in!

We verblijven in de mooie Villa Corfu met privé zwembad, aangekleed met weelderige bloemen en planten zoals bougainville, palmen en olijfbomen. Dit is dé bestemming voor een verkwikkende en herstellende yoga retreat in Greece.

Corfu heeft de bijnaam “het Groene Eiland” vanwege haar prachtige natuur, maar ook de authentieke steden en dorpjes op het eiland vallen in de smaak. Kom heerlijk tot rust aan het strand met adembenemend uitzicht vanuit de heuvels en prachtige zons op- en ondergangen.

Wanneer?

Zaterdag 23 t/m 30 sept (nog 3 vrije plekken)

30 sept t/m 07 okt 2023 (nog 5 vrije plekken)

Ook in mei te boeken

Prijs va. 995,- inclusief:

7 overnachtingen in de luxe villa of luxe appartement

 3 gezonde heerlijke maaltijden per dag van onze kok Grace

Alles inclusief behalve de vlucht, ook de huurauto is incl.

3 prachtige excursies op het eiland

12 yogalessen / begeleide mindfulness sessies

Workshops voor inspiratie

150 m vanaf het strand, zwembad (infinity pool), massages (meerprijs)

Wifi, zonnestoelen, lakens, handdoeken

Ontvangst plus transfer van en naar de luchthaven van Corfu

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

Waarom kiezen voor deze vakantie?

Kom in je kracht
Een week lang optimaal vitaal leven: in je kracht komen, ontspannen en opladen, geïnspireerd raken en vervolgens helder krijgen hoe je deze inspiratie om kunt zetten om meer te floreren en te stralen? Dat is wat we tijdens de yoga health vakantie doen en deze kleine veranderingen hebben vaak een groots effect. Bovendien krijg je een op jouw lijf geschreven healthplan en een dosis inspiratie, motivatie en alle oefeningen mee naar huis.

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op
Dagelijks oefen je in yoga en mindfulness meditatie. We zorgen dat jij alle tools krijgt die nodig zijn om je gezonde routine thuis voort te zetten.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Al bijna 10 jaar ontwikkelen we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. Doordat we ondertussen zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten zorgen voor een ultieme yogavakantie. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als:

 • Innerlijke vrede en Onthaasten
 • Groei 
 • Gezonde voeding
 • Bewegen
 • Geluk en Ontspannen leven
 • Work-Life balance

Bijdrage/ Data / Opties

Bijdrage en kamer keuze

Data: sept/okt. 2023 en vliegreis

Betaling

Inclusief

Lakenpakket, handdoeken, toeristenbelasting en wifi

Onbeperkt Thee en fruit

Twee begeleiders en privé kok

Informatie

De begeleiders

Verblijf

Dagprogramma

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Aanbetaling is 100,- na ontvangst van je bevestiging, annuleren is tot 7 dagen na je boeking gratis.

Boek veilig met onze unieke garanties:

 • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico. P.s. gedurende de corona crisis geldt deze garantie alleen voor reizen naar Nederland en België. 
 • Jojamis is aangesloten bij een garantiefonds. Dat is wettelijk verplicht, én zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Wij zijn aangesloten bij GGTO en VVkR.
 • Milieu garantie
  Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom organiseren we veel vakanties op rijd- en trein-afstand. Voor onze vakanties in Griekenland en Spanje compenseren we voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via bijvoorbeeld Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen. 

Recensie: "Ieder jaar ga ik (een werkende moeder) een week alleen weg. Niet eerder deed ik dat geheel verzorgd en ook nog eens in groepsverband. Hoe het me is bevallen? Geweldig goed! Weinig voorbereiding vooraf en tijdens de week alle rust om te genieten van het wandelen in de mooie natuur, 3x per dag heerlijk buiten eten, meditatie en ook voldoende tijd om lekker alleen een boekje te lezen en rust te nemen.

Ik ben geen groot yoga-fan maar het programma zat voor mij echt goed in elkaar! De massage door Sabrina was heerlijk. Ik vond eigenlijk de hele week één groot cadeau voor mezelf. Opgeladen, blij en geïnspireerd ben ik weer thuisgekomen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Veel succes met alle reizen Michiel! Groeten Carolijn

Terug naar boven

Meld je aan