Yogavakantie Ardennen - voor ondernemers

Relaxen | Groeien | Verbinden 

Alles inclusief

Optimaal vitaal leven

Kom in je kracht

Prijs va. 645,- inclusief:

7 overnachtingen in luxe landhuis midden in de natuur

3 gezonde lekkere maaltijden per dag van onze kok

3 prachtige hikes in de natuur

12 yogalessen / begeleide mindfulness sessies

Wifi, zonnestoelen, lakens, handdoeken

1 x Hardloopclinic, zonder blessures en met plezier

Vanaf 645,- , één-pers. kamer met toeslag.

Twee uur per dag stille werktijd.

Annuleren is kosteloos binnen 7 dagen

Vrijdag 12 t/m 19 juli 2019 

Yoga- Health- & Mindfulnessweek voor Zelfstandig Ondernemers en zzp-ers

 

Ga mee op deze try-out week met mede-ondernemers; een ultieme week optimaal vitaal te leven. Opladen en ontspannen in een prachtig landhuis in de groene Ardennen.

 

Tijd voor jezelf, voor nieuwe inspiratie zowel privé als zakelijk. We ruimen dagelijks werktijd in voor wie dat wil, zo hoef je geen belangrijke opdrachten te missen. We gaan bewegen, gezond eten, fitter worden en meer in onze kracht komen. We maken gebruik van de nieuwste inzichten over gezond leven.

 

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten, een uniek en inspirerend programma met een goede balans tussen activiteit, diepgang en ontspanning met gelijkgestemden. Door de activiteiten en inspirerende workshops die we doen krijg je energie, kom je meer in je kracht en ga je stralen. Deze week is geschikt voor beginners en meer gevorderde yogi's. Dompel je een week lang onder in het leven waar jij van houdt!

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

''Wow, dit was een week genieten van ontspanning en bewustwording, gezelligheid en inspiratie van elkaar, en ook nog eens lekker en gezond eten. Dank je wel en ga zo door!" Elly

Waarom kiezen voor deze vakantie?

Zou het niet super zijn?
Een week lang optimaal vitaal leven: in je kracht komen, ontspannen en opladen, geïnspireerd raken en vervolgens helder krijgen hoe je deze inspiratie om kunt zetten om (nog) meer te stralen en je doelen te bereiken? Dat is wat we tijdens de yogavakantie voor ondernemers doen. 

Herken je dit?

 • Je bent een beetje een workaholic
 • Vrije tijd en werktijd zijn soms moeilijk te scheiden
 • Je hebt veel op je bordje en zet je voor 200% in
 • Stress verlaagt soms je werk- en levenskwaliteit

Grote kans dat je het soms moeilijk vindt om..

 • Je energie en focus te behouden
 • Je richting/visie helder te houden
 • Gevoelens van stress te managen.

Kom in je kracht
We doen krachtige oefeningen op het gebied van;

 • Fysiek sterker worden en conditie opbouwen
 • Emotionele stress herkennen en loslaten
 • Je batterij rechargen 
 • Fysiek, emotioneel en mentaal welzijn
 • Luisteren naar je intuïtie

De kans dat je hierdoor vaardiger wordt om echt goed voor jezelf te zorgen en veel fitter naar huis gaat is 100%.

Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als:

 • Innerlijke vrede
 • Ondernemen
 • Ontspannen en onthaast leven
 • Work-Life balance

Bovendien krijg je een op jouw lijf geschreven healthplan en alle oefeningen mee naar huis.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Terugkijkend op de eerste jaren dan zie ik dat we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie enorm zijn gegroeid. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Informatie

De begeleiders

Verblijf in een 18e eeuws landhuis

Dagprogramma

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Inclusief

Onbeperkt thee en fruit

Focus en groei sessies

Zwembad

Prijzen / Data / Opties

Prijs en keuze kamer

Data: juli 2019

Betaling

Vervoer

Boek veilig met onze unieke garanties:

 • Tot 7 dagen na boeking kosteloos annuleren.
 • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
 • Veel yogavakantie aanbieders zijn niet aan gesloten bij een garantiefonds. Zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Alleen aanbieders die hun zaken goed op orde hebben kunnen zich aansluiten bij een garantiefonds. Wij zijn aangesloten bij GGTO.
 • Milieu garantie
  Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom kopen we voor onze vakanties in Griekenland of Spanje een compensatie voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen voor zo’n 25,- voor een retour ticket. 

Recensie:

''Ik dacht aan een weekje rust en wat yoga op een mooie plek maar het heeft me veel meer gebracht dan dat! Michiel leerde mij oefenen in opmerkzaamheid op een heel prettige manier. Beseffen dat goed voor jezelf zorgen belangrijker is dan willen presteren!  Allemaal zeer verhelderend en heel fijn om dit in een ongedwongen sfeer en fijne groep mensen te mogen meemaken.

Ontzettend bedankt nogmaals voor de inspiratie!''
Lieve groet, Jolanda

Terug naar boven