Yoga Metta meditatie week Achterhoek

Ontspan je hart

Mildheid als medicijn

Kom in je kracht

Yoga en metta week in de Achterhoek

Deze yogavakantie staat in het teken van Metta. Metta wordt ook Hartmeditatie of liefdevolle vriendelijkheids meditatie genoemd. Het is een aanvullende meditatie bij Mindfulness en Vipassana.
Hartmeditatie of Metta helpt je milder te worden. Voor jezelf en ook voor anderen. In onze samenleving is het een gewoonte geworden om onszelf te bekritiseren. We kunnen behoorlijk streng zijn voor onszelf. We ondermijnen onszelf met onze eigen aanvallende criticus. Mildheid is hierbij ons medicijn. 

De welwillende en zachte houding die we zullen oefenen helpt je enorm bij:

·  je hart ontspannen en verzachten

·  mild en als een zorgzame vriend(in) zijn voor jezelf

·  eventuele wrok en boosheid verminderen

·  meer verbonden en je op je gemak voelen met jezelf en bij anderen

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten, een uitgebalanceerd, voedend en inspirerend dagprogramma, een luxe en sfeervolle locatie, ervaren begeleiders en een fijne groep mede-deelnemers. Deze week is geschikt voor beginners en meer gevorderde mediterenden en yogi's

Overzicht

Achterhoek

7 overnachtingen

Max. 14 deelnemers.

vrijdag 24 t/m 31 augustus 2018 (Laatste plekken vrij.)

Alles inclusief

Vanaf 595,-

Boek zonder risico: annuleren is kosteloos binnen 7 dagen

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

''Ik vond het een geweldige week, met goede hoeveelheid yoga en meditatie. Eten was heerlijk en de massage was geweldig, De wandelingen en het bewegen was ook prettig. Ik zal zeker overwegen om nog eens mee te gaan''.

Hartelijke groeten, Leonie

Waarom kiezen voor deze yogavakantie?

Zou het niet super zijn?
Een week lang mildheid en ontspanning in je hart beoefenen zodat je hart weer een plek is van vertrouwen, verbinding en liefdevolle vriendelijkheid. 

Heilzame oefeningen
Naast de traditionele zit- en loop-meditaties doen we verschillende andere heilzame oefeningen. 
We doen liefdevolle en zachte yoga. We gaan de weldadige werking van stilte ervaren.
We doen visualisaties en geluks-oefeningen uit de positieve psychologie.

Ontspan en laad op
"Met een ontspannen hart gaat opladen vanzelf"- Ilse.

En laat je daarbij ook heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Je mag genieten. Van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer, de mensen om je heen en geniet ook van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je ziet jezelf weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als innerlijke vrede, groei, ontstressen, ontspannen en gezond leven, onthaasten en floreren.

Yoga, mindfulness en metta routine 
We zorgen dat jij alle tools aangereikt krijgt die nodig zijn om je practice thuis duurzaam voort te zetten. Een grote kans dat je deze gezonde routine na de vakantie thuis zult onderhouden.

Ervaren organisatie
Practice makes perfect. Terugkijkend op de eerste jaren dan zien wij dat we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie enorm zijn gegroeid de afgelopen 7 jaar. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Informatie

De begeleiders

Verblijf

Dagprogramma

Toelichting inhoud en visie

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Alles inclusief

7 overnachtingen in een privé- of gedeelde kamer.

9 yogalessen / 8 begeleide mindfulness sessies.

Onbeperkt thee en fruit + heerlijke maaltijden.

Kookworkshop, koken met liefde en aandacht.

excursies in de omgeving.

Gebruik van alle faciliteiten op het terrein zoals vuurplaatsen, steencirkel, internet, labyrint.

Prijzen / Data / Opties

Prijs en keuze kamer

Data: augustus 2018

Betaling

Vervoer

Boek veilig met onze unieke garanties:

  • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
  • Veel yogavakantie aanbieders zijn niet aan gesloten bij een garantiefonds. Zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Alleen aanbieders die hun zaken goed op orde hebben kunnen zich aansluiten bij een garantiefonds. Wij zijn aangesloten bij GGTO.
  • Milieu garantie
    Wij dragen het milieu een warm hart toe. Daarom kopen we voor onze vakanties in Griekenland of Spanje een compensatie voor broeikasgassen. De vervuiling door het vliegen wordt op deze manier gecompenseerd. Dankzij de plaatsing van o.a. biogasinstallaties in Tanzania, houtskoolovens in Oeganda en windmolens in India krijgen lokale huishoudens toegang tot duurzame energie. We nodigen je van harte uit om ook je CO2 uitstoot te compenseren, via Greenseats kun je dit heel eenvoudig doen voor zo’n 25,- voor een retour ticket.

Recensie: De week heeft me goed gedaan, voel me (nu nog steeds) vitaler dan dat ik me jaren heb gevoeld. Het was een week waarin ik eindelijk eens niet hoefde te zorgen, en lekker kon ontvangen; wat een zaligheid!!

Ook merk ik dat fysiek bezig zijn, fysieke uitdaging, me energie geeft. Naast yoga (blijft altijd de basis voor mij), de geweldige wandelingen, hardlopen, bootcampen....ik houd ervan!!
En daar ben ik vast van plan mee bezig te blijven. Wil dit vitale gevoel eigenlijk niet meer missen.

Was al langer (jaren) bezig met gezonde voeding. Maar dit weekje heeft me wel over de drempel geholpen, voel nu totaal geen behoefte meer aan zoetigheid.
Het heeft me nog meer bewust gemaakt van “ook voor mezelf zorgen” , en de tools gegeven om dit ook in de praktijk te brengen (heel belangrijk!).

Nogmaals dank.

Warme groet, ook voor Ilse,
Petra (deelneemster yoga-healthweek 2016)

Terug naar boven