Yoga vakantie in de Achterhoek

Alles inclusief

Hatha, Yin, Vinyasa yoga

Kom in je kracht

Yoga vakantie in de Achterhoek

Athanor. Een heerlijke plek voor een yogavakantie in Nederland! Met een groot eigen terrein, midden in het groen. Rust, ruimte en veel comfort. Ruime kamers met eigen douche en toilet en een goed bed. Sfeervolle ruime yogazaal met vloerverwarming. En dé trekker, een magische steencirkel van enorme stenen, je waant je echt op Stonehenge. Hier doen we de loopmeditaties, terwijl de vogels zachtjes fluiten en de wind over je armen strijkt..

En geen corona stress: als het onmogelijk is om de vakantie door te laten gaan dan krijg je gewoon je geld terug. Geen vouchers, gewoon geld terug.

Overzicht

Centrum Athanor, Lochem, Achterhoek

7 overnachtingen

Max. 14 deelnemers.

Week 1: maandag 29 maart t/m zondag 4 april 2021

Alles inclusief

Vanaf € 895,-

Boek zonder risico: annuleren is kosteloos binnen 7 dagen

Benieuwd naar ervaringen?

Lees de ervaringen van anderen met onze unieke reizen. Je kunt sommigen zelfs contacten om hun verhaal te horen.

''Ik vond het een geweldige week, met goede hoeveelheid yoga en meditatie. Eten was heerlijk en de massage was geweldig, De wandelingen en het bewegen was ook prettig. Ik zal zeker overwegen om nog eens mee te gaan''.

Hartelijke groeten, Leonie

Waarom kiezen voor deze yogavakantie?

Ontdek je werkelijke zelf
Meditatie en yoga zijn krachtige middelen om er achter te komen wie je echt bent. Tijdens de meditatie richt je de aandacht naar binnen en tijdens de yoga oefen je met het voelen en observeren van je lichaam, en wat een oefening met je doet.

Als je een week lang oefent om geduldig en eerlijk in contact te zijn met je gevoel dan is het een stuk eenvoudiger om te voelen waar jíj warm voor loopt. Dat gevoel is je innerlijk kompas, van moment tot moment. Stel, je komt een nieuw persoon tegen of je eet een nieuw gerecht. Hoe reageer je daar dan op? Loop je daar warm voor? Dat kun je voelen. 
Kortom; door uit te zoomen en te observeren leer je jezelf zo langzaamaan steeds beter kennen.

Kom in je kracht
Als je jezelf beter leert kennen dan kun je vragen beantwoorden als; Wat geeft jou energie? Wat geeft jouw leven voldoening? Wat wil ik nu echt? Waar heb ik plezier in? Zo krijg je meer richting en persoonlijke groei in je leven. Je kunt je leven beter vormgeven op jouw unieke manier. Je weet of je iets wilt doen of juist laten. Zo kom je in je flow en in je kracht.

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In deze week hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op
Dagelijks oefen je in yoga en meditatie. We zorgen dat jij alle tools aangereikt krijgt die nodig zijn om je practice thuis duurzaam voort te zetten. Een grote kans dat je deze gezonde routine na de vakantie thuis zult onderhouden.

Stiltedag
Halverwege de week is er een dag waarop we stil zijn op het terrein en tijdens de activiteiten. We praten dus niet, luisteren geen muziek en communiceren zo weinig mogelijk met elkaar. Zo heb je echt de tijd om naar binnen te keren en jezelf beter te leren kennen en beter af te stemmen op jezelf. Ook de stiltewandeling van deze dag zal hieraan bijdragen.


Ervaren organisatie

Practice makes perfect. Terugkijkend op de eerste jaren dan zie ik dat we qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie enorm zijn gegroeid. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

Informatie

De begeleiders

Verblijf

Dagprogramma

Omgeving

Eten en drinken

Voor wie?

Alles inclusief

7 overnachtingen in een privé- of gedeelde kamer.

10 yogalessen / begeleide meditatie sessies.

Onbeperkt thee, en fruit.

kookworkshop.

4 excursies in de omgeving.

Gebruik van het terrein zoals vuurplaatsen, steencirkel, labyrint.

Prijzen / Data / Opties

Prijs en keuze kamer

Betaling

Vervoer

Boek veilig met onze unieke garanties:

  • Binnen 7 dagen na boeken, kosteloos te annuleren.
  • Een veelgehoorde klacht over yogavakanties is dat ze niet doorgaan wegens gebrek aan deelnemers. Dat is vervelend want als je net vrij hebt geregeld op je werk en je moet het weer aanpassen dan is dat vaak een heel gedoe en soms kan daardoor je hele vakantie plan niet doorgaan. Daarom geeft Jojamis vertrek-garantie op alle reizen. De yogavakanties gaan altijd door. Dus loop geen onnodig risico.
  • Veel yogavakantie aanbieders zijn niet aan gesloten bij een garantiefonds. Zo'n fonds zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt als de aanbieder failliet gaat. Alleen aanbieders die hun zaken goed op orde hebben kunnen zich aansluiten bij een garantiefonds. Wij zijn aangesloten bij GGTO.
  • Milieu garantie
    Wij dragen het milieu een warm hart toe. Rijd bij voorkeur samen hierheen of kom met de trein.


Recensie: De week heeft me goed gedaan, voel me (nu nog steeds) vitaler dan dat ik me jaren heb gevoeld. Het was een week waarin ik eindelijk eens niet hoefde te zorgen, en lekker kon ontvangen; wat een zaligheid!!

Ook merk ik dat fysiek bezig zijn, fysieke uitdaging, me energie geeft. Naast yoga (blijft altijd de basis voor mij), de geweldige wandelingen, workshops....ik houd ervan!!
En daar ben ik vast van plan mee bezig te blijven. Wil dit vitale gevoel eigenlijk niet meer missen.

Het heeft me nog meer bewust gemaakt van “ook voor mezelf zorgen” , en de tools gegeven om dit ook in de praktijk te brengen (heel belangrijk!).

Nogmaals dank.

Warme groet,
Petra

Terug naar boven