Yoga vakantie Griekenland: Corfu

Ben je op zoek naar een yoga vakantie op een mooie, stille plek? Gaat jouw hart sneller kloppen (en wordt je ademhaling dieper en rustiger) van een azuurblauwe zee? Dan is een yoga vakantie naar Griekenland misschien wel precies wat je zoekt! En wij hebben daar een van de mooiste locaties uitgezocht voor een yoga vakantie: Corfu.

Online wemelt het van de yoga vakanties naar verre, warme oorden. Thailand, Indonesië, Afrika, Bali.

Natuurlijk zijn dat allemaal prachtige locaties, maar is het wel nodig om zo ver weg te gaan? De meeste mensen gaat niet voor hun lol urenlang opgevouwen in een vliegtuig zitten. Zelfs voor mensen die van yoga houden is dat geen pretje, toch? 😉

En dan hebben we het nog niet eens over de kosten van zo’n vliegreis. Voor jezelf, maar wat dacht je van het milieu? Vliegen is een van de grootste vervuilers en veroorzakers van klimaatverandering. Natuurlijk willen we daarmee niet zeggen dat je nooit naar Thailand mag. Maar, op yoga vakantie breng je je tijd meestal grotendeels door op één plek. Bovendien is je tijd natuurlijk gevuld met… yoga! Zonde om daarvoor naar zo’n verre plek af te reizen, toch?

Een yoga retreat in Europa is net zo rustgevend! Dus, bespaar jezelf de nodige vlieguren en euro’s, en lees eerst eens verder of een yoga vakantie naar Griekenland (slechts 2,5 u vliegen) niet veel beter bij je past.

Wat kun je verwachten van een yoga vakantie op Corfu met Jojamis?

Zon kunnen we je niet garanderen, wel een gevarieerd programma waardoor je optimaal gaat uitrusten en helemaal opgeladen weer thuis komt.

Met die zon komt het overigens bijna altijd wel goed 😉 En eerlijk is eerlijk: zelfs in Thailand heb je kans op regen en wolken. Daar zit je dan, na al die uren in het vliegtuig.

Tijdens deze yoga reis naar Corfu, verblijven we in een ommuurde villa, op een prachtig terrein. Een rustige, paradijselijke plek op het eiland. Direct aan de azuurblauwe zee, en op het terrein geen spoor van het massatoerisme. Het dorpje Sidari is 20 mns lopen, dus als je toch vertier zoekt is dat vlakbij.

Op het terrein vind je een privé strandje, palmen en Bougainvilles. Er is ook een schitterende infinity pool met zonnebedden. Kortom: alle ingrediënten om helemaal tot rust te komen.

Review: ''Wat een fantastische week, fantastische groep en locatie!

Een goede mix uit yoga, mindfulness, bewegen en gezelligheid!( ... en niet te vergeten het overheerlijke eten van onze kok Cassandra)

Ik kwam weer helemaal opgeladen thuis!

Dit zou iedereen een keer mogen doen!

Bedankt Ilse & Michiel!''

''Wat een geweldige vakantie was dit! Het bracht me veel meer dan ik had verwacht. Een essentiële reboot: ik kan er weer tegen aan.

Thanks Michiel en Sabrina!''

Enthousiast? Lees meer over de opties

Ben je enthousiast geworden en wil je specifieke reizen bekijken? Klik op de maand die in jouw planning past, en lees meer over de reis die we dan voor je organiseren, of boek direct. We houden ons aanbod bewust overzichtelijk. We zijn er namelijk van overtuigd dat een goede yogavakantie vraagt om persoonlijke aandacht. Voor jou, voor de locatie en voor het programma. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, houden we het aantal reizen dus bewust laag.

Yoga vakantie Corfu Mei

Yoga vakantie Corfu September

Goedkope yogavakantie alternatief 

We weten allemaal: goedkoop is duurkoop. Voor een goede yogavakantie, ook in Griekenland, is een prettige en weldadige locatie belangrijk. In een louce motel met hooguit 1 ster, ga je niet lekker tot rust komen en opladen.

Daar staat tegenover dat we met een groep reizen, waardoor wij een goede deal voor jou hebben kunnen regelen. En ook hier komt het voordeel van dicht(er) bij huis blijven weer naar boven. Met een yoga vakantie naar Corfu ben je in totaal waarschijnlijk minder kwijt dan voor alleen al een vliegticket naar Azië!

Corfu yoga vakantie